дєтка!

Привіт, дєтка! Хм, дивне слово, "дєтка".. Ним ти маневруєш в день теперішній, щоб показати всяким мучачікам, що тобі на них класти, і що ти така нев'єбацца весела і кумедна мала! Що ж, може це і має право на життя! Пишу тобі в другий день зими ( якщо ти не ступіла за ці пів року, то ти зрозумієш, що мається на увазі грудень, дєтка ). На вулиці холодно, сиро і депресивно. На душі в тебе теж депресивно! Нє, ну ти ходиш цілий день така класна, жартуєш, жартуєш, жартуєш, іноді навіть піднімаєш настрій друзям. А вечерком приходиш до дому, сідаєш за лептоп, вмикаєш ДМЦ,чи то пак Placebo, і грустіш до усрачки!
Раніше, в недалекі 19, ти хоч голодала, страждаючи від свого н-ного нещасливого кохання. Все рівно сумно, але хоч попка норм була. А це ж ні, ти прогресуєш, дєтка. Ти їсиш і їсиш, збільшуючи кількість своїх сніданків\обідів\вечерь прямо таки в геометричній прогресії. За останні 3 місяці своєї депресії ти набрала щось близько 5 кіло. Не трагедія, звісно, але цікаво, яка ти будеш в червні. Я сподіваюсь, струнка і підтянута. Ти перестала спати нормально, лягаєш в 4 годині ранку, засинаєш ближче до шостої. Теж не трагедія, але добре було б все ж налагодити режим.
Ти згадала своє колишнє кохання, чи то через скуку і відсутність нових емоцій, чи то коварний план якихось там "Вищих сил". 18 жовтня ти вперше написала цьому своєму "коханню" (ти ж пам'ятаєш хто це, дєтка?) після майже 2 років НЕспілкування\НЕзгадування. Дивна ти, якщо чесно. Також сподіваюсь, що ти пам'ятаєш всі свої маніпуляції\писання\страждання, не хотілося б зайвий раз Тобі нагадувати.
Ви так і не побачились..хм..хоча ти була доволі впевнена.. Ти зараз маєш готуватись до захисту курсової\екзаменів, але не готуєшся, бо ти лінива а. Тобі завжди з цим щастило і ти дуже на це сподіваєшся і зараз. Тож буде видно, ткскзть. Скоро Новий Рік, ти не знаєш, з ким його святкувати, певно що до дому поїдеш кушать олів'єшку!
Не дивлячись на твої "Страждання юного Вертера" ти все ж знаєш себе і знаєш, що скоро воно пройде. І той, без кого твоє життя зараз здається просто немислимим, буде з'являтись в твоїх думках раз в кілька місяців і то випадково. Так і є, дєтка?
Знаючи тебе, я припущу, що ти будеш сама ("маладая и злая"). В яблучко?
Цей рік у тебе виявився не самим приємним (все краще ще попереду???) Ти звільнилась з роботи минулого грудня і вже рік як без роботи, тебе намагались зв'язати узами шлюбу в твої-то 21, але ти ж не така, ти ж відбилась, маладца! Та й наречений трапився не фонтан, ти-то знаєш :) Але він вважав себе 'якісним'! Сподіваюсь, він знайде собі таку ж 'якісну' і заживуть вони собі щасливо, головне, щоб подалі звідси!
Ще ти посварилась з Оксаною і Веронікою. Сильно! І ти боїшся, що втратила їх назавжди. Чи ні? Що ти мені скажеш?
Ти з дивними почуттями спостерігаєш приближення Нового Року: з одного боку ти хочеш, щоб цей рік поскоріше закінчився, з іншого- ти ненавидиш це свято!!
Ти хочеш здати кров в банк (сподіваєшся допомогти бодай одній дитині). Ти давно про це думала ,але ці страшні історії про СНІД, яких ти з дитинства начиталась.. Але коварна-прековарна подруга Ольга своєї крові відцідила і тепер дивиться з томно-очікуючим поглядом і на твою вену на правій руці.
Ще ви з Олькою плануєте з'їздити на Дорогожичі і оцінити пам'ятки тамтешнього лісу!
Ти підстриглась коротко цього літа, цікаво, як вони вже в тебе відросли? За місяць, кажуть, це десь сантиметр. В ході не надто тяжких арифметичних обрахунків маємо аж цілих шість!
Ти почала вчити вірші, щоб пам'ять розвивати! Не багато, не мало, ти вивчила 28 віршів Ліни Костенко. Вчиш зараз? Може перейшла на Бродського? Іздрика? Чи ні?
Ти почала вивчати французьку, але поки закинула через своє нестримно-трагічне 'кохання'. А зараз вчиш?
Ще ти з жахом усвідомила, що за ці два роки невпинного тупіння ти дуже запустила англійську. Ти страждаєш\плачеш через це, все збираєшся написати знайомому німцю\сходити на вечір англійського кіно\дивитись свої серіали на мові носіїв.
Ах, до речі, ти дивишся зараз 'Юристи Бостона' і до всирачки мрієш бути схожою на Алана Шора, уявляєш перед сном себе, так би мовити, жіночою версією цього 'красавчіка'.
Ти почала вивчати психологію, причому самостійно, причому маєш невеличкі успіхи. А зараз?
Ти раніше так любила читати, а це не брала книгу в руки місяці зо три. Ти не знаєш, що сталось. Скільки книг прочитала за ці пів року? Що читаєш зараз? Навчилась швидкочитанню?
Ти мрієш про Tesla Model S або ж про Volvo XC90; ти ще точно не вирішила, що важливіше, мрія з дитинства, нашіптана старшим братом, чи ж тяжіння до електромобілів.
Ти сильно хвилюєшся про свою подругу з розбитим серцем. Як вона там зараз? Може нарешті знову закохалась? А якщо так, то в когось достойного?
Лисичка має закінчувати 9-й клас, така доросла! Ти нею, певно, неймовірно пишаєшся!
Як там Юлька? Якраз в цей період має бути щось неймовірно цікаве? Хто там у нас?
Ти переборола свій с перед дантистами? По моїм досить скромним розрахункам до червня, хочеш\нехочеш, а тобі доведеться!
Все так само боїшся виступати перед публікою?
Сподіваюсь, втрималась від третього татуювання, адже ти приберегла його для кардинальних змін в житті!
А з парашютом мала пригнути навесні! Не зассала?
Не питатиму, чи кинула ти палити, бо й так знаю відповідь!
Хм, до речі, те, що сталось двічі, обов'язково станеться і втретє? Ти вже маєш знати відповідь!! Сподіваюсь,ти зрозуміла це питання).
А ще я щиро сподіваюсь, дєтка, що ти почала дивитись годні фільми, бо зараз твій смак, м'яко кажучи, кульгає.
І якщо ти до сих пір не прочитала 'Молот відьом', то сядь і прочитай!
Як там поживають твої мрії поїхати за кордон?? Не забула про них? Може ти хоч по Україні поїздила? Побачила Чернівці, Харків, Ужгород?
І пам'ятай, будь-ласка, чим ти мріяла займатись все життя! Тобі багато треба для цього зробити, дєтка.
Сподіваюсь, ти знайшла роботу, про яку мрієш і котру заслуговуєш, може хоч просто знайшла роботу, котра дає тобі яку\неяку перспективу. Пів року- невеликий термін.
Тут так багато запитань, надіюсь, ти маєш на них відповіді, мала (хм, чому не дєтка?).
P.S. Ти так ненавидиш зиму, сподіваюсь, цю ти пережила без казусів і депресій( або хоча б без казусів), дєтка!
P.P.S. Сподіваюсь, тебе не сильно засмутить трагічна сопливість даного листа і нечувана кількість повторів слова 'дєтка', дєтка!! :)
P.P.P.S. Цей лист мав буди значно коротшим, але дивовижним чином він затягнувся аж до 4-ї ночі та незліченної кількості друкованих знаків , тож мужайся, дєтка!!
02.12.2014




Письмо
из 2014-12-02 в 2015-06-02

Соседние письма

"Мдааа)Сегодня 02 декабря и эо угнетает, ненавиж..." 02.12.2014

"Если ты думаешь, что ты счастлив, то вспомни, ч..." Счастье

"http://volgawa.ru/samoe-originalnoe-predlozheni..." Заголовок письма

"Поздравляю тебя дорогая Ксеничка!Желаю счастья,..." С днем рождения!

"hello! let's check the future mail servic..." english

"Пишу тебе из 2014 года по причине крайней неопр..." Здравствуй, дорогой друг!

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК