Що хороше трапилось за такий довгий час?

Дівчині, яка не знає, що таке щастя. Яка не чувствує радість. Якій надоїло жити. Привіт. Цей лист для тебе.
Я його написала кілька місяців назад. Для початку треба познайомитись. Я, Віталія. З твого минулого. Хочу тобі сказати декілька слів і дещо нагадати.
Пам'ятаєш той день, коли ти посварилась з Мішею? Коли він сказав: "Но я понял, что Каса или кого там, тебе я не заменю." Згадай, коли ти цілий день в школі ходила сумна і убита. Згадай, коли Варя кинула тобі з ним переписку і він писав, як хоче з нею говорити.. " Почему я не даю свой телефон и не завожу скайп? Я свихнусь, увидев или услышав вас." Тоді ти зрозуміла, що все втрачено. Що він не буде з тобою общатись , як давно. Що ти більше не почуєш його "Талечка".. Я пишу це і на душі важко. Знаючи, що вдруг ти це прочитаєш і все розрушиться. Не знаю яке в тебе тепер життя, Віталія, правда що змінилось? Ти повеселішала? Забила нарешті на В.? Ви з ним общаєтесь? Якщо ні, і це для тебе важка тема, то вибач. Не знала.
Общаєшся ти з Настею, Мар'яною, Сільвікою? А Настя з Славути? Я надіюсь ви хоча б дзвоните одна одній. А Ян? Крістіна.. що змінили ці роки? Ти змінилась, Віталіє.. Зараз тобі приблизно 16 років. Господи.. Тобі 16.. Знаєш, мені тепер 14 років і я не можу уявити тебе. Скажи, ти з лезвием вже зав'язала? Прошу тебе, скажи, що ти зараз щаслива. Скажи, що твоє життя змінилось в кращу сторону. Що ти забула про депрессії. Прошу тебе. Скажи. Я просто боюсь уявити тебе всю ізрізану в чорній кофті, всю в сльозах і.. прошу тебе. Будь зараз щасливою. Твої найкращі роки тільки попереду.
З ким ти не общаєшся? Скажи, Варя і Міша.. Ви.. ви помирились з Мішею? Якщо да, то я щаслива. Маю надію що колись ми з ним помиримось. Ви колись говорили по телефону або скайпі? Ти бачила його? Люди, які були для тебе всім, залишились в твоєму житті? Сонечко, мені продстоїть це все ще дізнатись, але я надіюсь, що все прекрасно. Общаєшся ти з Маряною і Сільвікою? Вони би мали поступити ще 2 роки тому.. А Настя? З нею як дружба? А Наталка?
Одне, що мене зараз найбільше цікавить це.. Владік. Ти його забула? Забила на нього? Ви з ним общаєтесь? Пише він тобі чи його зовсім в тебе в друзях вже нема.. Якщо це так, то як до цього дійшло? Цікаво, знайшла ти хлопця чи ні? Як там Вася? Пам'ятає хоча б твоє імя?
Як ДПА? Здала його? Ти же так хвилювалась.. Мабуть до тепер помниш. А кімната готова? Як справи з батьками?
Твої погляди на життя змінились? Щоденник новий завела чи зовсім не пишеш?
Сонечко, ти ненавиділа себе. Дивлячись в зеркало ти плакала. Ти ненавиділа всю себе. Як вегетаріанство? Я надіюсь, що ти жива і здорова.
Знаєш, в цей момент ти почувствовала, як Міша Варю любить і тобі стало так боляче. Сонечко, я надіюсь ви поирились з ним. Мені правда страшно уявити яка ти зараз. Цікаво, чи є в тебе вообще Інтернет. Можливо ти знайшла нових друзів і зараз забила на школу.
Що ж, удачі тобі в житті. Надіюсь, ти жива.
Зрівняй те, яка ти була і ким стала.

3.09.2015.- 3.09.2017.



Письмо
из 2015-09-03 в 2015-09-04

Соседние письма

"Я не знаю, кто он для тебя. возможно, ты сама э..." Проверка.

"Как у тебя дела? Выучил весь курс истории начин..." Привет , глупенький Данилка

"И снова привет! Ахах. Боюсь представить какой ..." Привет Оля

"Знаешь, это единственная пара, кому я по настоя..." Заголовок письма

"Послание из прошлого, хотя уверена - ты и не за..." Ли!

"tkj7uerqyg4312 562vyhcvyw c24jygcx2uygtcg52 " bh./uioy,liy8ml

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК