Не будь унилою какашкою, будь позитивчиком!!

Пишу собі з 3 серпня 2019 року.
Ти так багато про що мріяла, і так багато хотіла зробити. Ти завжди дарувала всім радість та тепло! Але після твого переїздку до Канади твоя енергія почала вгасати, оченята перестали сяяти тим вогником щастя, що сяяли раніше. Ти майже перетворилася в унилу какашку і я тебе за це не виню, бо чужа країна гарно тебе покорючила і твій чоловік не міг надати тобі тієї підтримки, на яку ти розраховувала, але сьогодні ти вирішила, що все, досить! І пора проганяти какашку і повертати Наташку!
Бо час йде і йде твоє життя, твої дорогоцінні дні.
Сьогодні ти заглянула знову в двері свого внутрішнього світу , і зараз ти дуже хочеш все змінити і роздмухати той вогник , що так палав у тобі раніше.
Я дуже хочу і вірю, що твоїх сил на це вистачило і зараз ти дуже класна, щаслива, позитивна, сповнена радості та в гармонії сама з собою. Хочу вірити, що зараз ти даруєш всім посмішку та роздаєш лиш позитивні емоції!
Я дуже хочу, щоб за наступні 5 років ти стала успішною і знайшла своє місце у світі . І хочу, щоб у тебе з'явилось 2є малих чаденят, до того, як ти отримаєш цбого листа. Знаю, що то дуже швидко, але , сподіваюсь, ти вклалась)
Тримайся, щоб там не було! І завжди пам'ятай, що ти дуже і дуже сильна! І ти можеш змінити все, здолати все, добитись всього!!! Шукай маленькі радощі у тому, що тебе оточує і підтримуй своє внутрішнє дитинча! Будь щасливою!!!! Життя одне!!!!
І ти зараз дуже кохаєш свого чоловіка і я дуже хочу, щоб так було і на далі. Я розумію, як інколи Він тягне тебе назад донизу своїм не бажанням досягати кращого, шукати правильнішого, не вмінням підтримати тебе, простимулювати, помогти, але він твоя половинка! Ось така от карява, цікава Половинка!!! Тримайтесь один за одного!
І нахай все буде добре! Вірніше, все є добре!!!!





Письмо
из 2019-08-03 в 2024-06-13

Соседние письма

"Оля, не забудь, что 3.8.2023 будет юбилей, как ..." 10 лет без мата

"Настасья, привет, я не знаю, что у тебя сейчас ..." Я люблю, тебя девочка, очень

"Ну что л0х, ты опять пойдёшь учиться. Вот уже 1..." лiх


"hi. i'm writing to you on december 31st fr..." the letter from august 2nd

"Это уже второе письмо в будущее которое я пишу...." Привет, я из прошлого :)

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК