Малишка, я скучаю

Привіт! Любаш, я з квітня 2020. 2020р взагалі якийсь бєшений. Надіюсь, ти там ще жива і здорова. Ти планувала поїхати за кордон. Ах, так хотіла в Барселону чи Лісабон! А потом полетіти в Тбілісі і наїстись шашличочків! Як там наші мальчіки? Все ще слухаєш їх? Фанфіки читаєш? Не передать словами, як я їх люблю. Я так надіюсь, що ти побувала на їхньому концерті, або збираєшся на нього. Чи купила всі їхні альбоми? Вони ті, без яких я не можу прожити і дня. Ти харашо харчуєшся? Здоров*я - головне. Чуєш? Хей, це ти вже закінчила ЧХТК. І де ти зараз? Впевнена, ти зробила правильний вибір. Я люблю тебе, усіма фібрами душі люблю. І знаю, що ти любиш мене у відповідь. Нас навчили цьому мальчики, як би странно це не звучало. Малишка, люби себе! Вір в себе! Я в тебе вірю, правда, малиш,в вірю. Ти обов*язово доб*єшся успіху в усьому, за що візьмешся. Я знаю, що ти щаслива. Бо у тебе є я. Пам*ятаєш мене? Ми схожі, чи вже абсолютно різні? Зай, у нас все буде добре. Малишка, сонечко, я так тебе люблю. Ти саме цінне, саме драгоценне, що у мене є. Що є у нас. І поки це залишається незмінним ,все, що ти хочеш - буде нашим. А хочеш ти багато, ай-яй-яй. Ітак, що головне? Здоров*я. І! і! і! і! Робота твоя. Пахать нада, як лошадка. Строптіва і амбіциозна лошадка. Вдохновєніє і работа. Я лучше умру, чим буду жити без страсті. Да, малишка? Як казав наш любимий Гукі. Соу, давай порахуєм, раз-два-три, візьи мене за руку, іі (ха-туль-сет), віриш мені? Вірь, візьми за руку, і разом у нас все вийде! Ти - причина, по якій я просинаюсь зранку. Я впевнена, що робила це не зря. З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! Саранхе, зайка! І в цій, і в наступній, ті амо, моя малишка, ті амо.



Письмо
из 2020-04-13 в 2021-09-01

Соседние письма

"Наверное ты немного испугался такого заголовка ..." Привет из прошлого.

"Ты какашка." Привет

"Я встаю каждый день с лёгкостью в 6 утра и благ..." Моя жизнь после ежедневника "6 минут"

"Игорь измотал меня. Измотал мою нервную систему..." когнитивный диссонанс

"안녕 ~ 넌 이 편지 잊지 않았잖아? 너는 장성한 나야 내가 넌 달라졌는 것..." 안녕하세요

"Здравствуйте, незнакомец или незнакомка! Если в..." Путешествия в прошлое

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК