Лист з минулого.майбутньому мені.

Вітаю тебе Олександре, я пишу цей лист 19 травня 2023 року на годиннику 14:56. Зараз я знаходжуся в Польщі у місті Торунь, сюди я приїхав ще 7 Листопада і вже тут пів року. Це місто чудове з прекрасною архітектурою, я трохи почав розуміти польську мову, зрозумів їх стиль життя. а також вздовж та поперек проїхав усе місто на автобусі, трамваї та навіть зміг проїхати 30 км на велосипеді. Але врешті мені Торунь як і сама Польща-набридла. В мене тут немає друзів і кожного разу гуляти я ходжу сам із дня в день. Рятують лише друзі та однокласники з якими я граю та спілкуюся через Discord. Я дуже хочу повернутися в Україну та зустрітися з усіма родичами та друзями, побачити рідний дім. Також в мене є багато планів, наприклад купити собі новий комп'ютер та велосипед, проїхати на ньому з друзями 100 або навіть більше кілометрів в якесь нове місце. Також хочу побачити старих однокласників з Горішніх Плавнів з якими я колись вчився. Хочу приїхати в Київ та погуляти з Єярєю, Ігрем та Андрютоном, поїхати в Богданівку. Сподіваюсь що війна врешті решт закінчиться перемогою і ми спокійно продовжимо своє повсякденне життя. Доречі вітаю тебе з початком навчального року 2023/2024. Як все ж таки швидко летить час, нещодавно ти йшов у перший клас а зараз це твій останній рік у школі, проведи його достойно, як слід, отримуй безліч емоцій не бійся робити щось незвичне, знайди собі більше друзів з якими ти разом зможеш втілити будь які ідеї та бажання.



jpg (138 kb)

Письмо
из 2023-05-19 в 2023-09-01

Соседние письма

"Привет! Это я, Тася из прошлого! Сейчас 19.05.2..." Привет Таська!

"Твою мамку мы убили и плясали на могиле тутутут..." Пон

"19.05.23 дариночка, здравствуй! это дарина из ..." письмо из прошлого (2023)

"привет арина,сейчас мне 12 лет.я бы хотела у те..." привееет

"Слышешь меня? Да? Ну и хорошо слушай меня сюда...." Всё будет хорошо

"Никита тебя полюбил или ты полюбила другого? Оч..." Никита

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК