Твоя мотивація ❤️

Будь ласка, зроби все можливе, щоб запам'ятати це життя. Спробуй все нове, тобою не звідане. Іди в похід, в гори, поїдь на море, поїдь в інше місто до родичів або друзів, відкрий для себе нові місця в твоєму місті, адже ти стільки ще не бачив! Знайомся, спілкуйся, вистачить соромитися! Згадай давніх друзів, відпусти образи. Хоч трохи дозволь собі бути спонтанним. Якщо тебе будять о другій годині ночі друзі, щоб погуляти по нічному місту / з'їздити кудись, вони не божевільні і це зовсім не безглузда ідея - погоджуйся! Серйозно, чим більше спонтанним поїздок, тим більше спогадів, які ти ніколи не забудеш.
Спробуй нову їжу, балуй себе свіжими фруктами і ягодами, навчися готувати своє фірмове блюдо, здивуй своїх близьких! Пий найсмачніші напої, смузі і спробуй приготувати освіжаючий лимонад сам. Багато ходи пішки, катайся на велосипеді, займайся спортом. Почни робити зарядку вранці, спробуй себе в йозі і не забудь хоч раз проїхатися на роликах!
Візьми в звичку вечірні пробіжки, медитації, і обов'язково займись розтяжкою. Адже це твоє тіло, так почни нарешті за ним доглядати, якщо до ти не робив цього. Приймай ванни з бомбами і пелюстками троянд. І обов'язково спробуй сходити в кінотеатр під відкритим небом, це так круто! Ходи на різні фестивалі, пропускати їх така дурість. І на концерти, як без них.
Влаштуй пікнік, поїдь на шашлик з друзями на природу. Займися розвитком свого інтелекту. Стільки часу на це! Склади річний список книг і дерзай! Можеш навіть освоїти нову мову, напевно ти давно хочеш опанувати англійську. Або займися мистецтвом, раптом у тебе прихований талант? Вивчи пару улюблених віршів, і читай їх собі завжди, коли сумно на душі. Створи свій річний плейлист. Уяви як потім буде тепло на душі від цих пісень.
Зустрічай світанки і заходи, особливо на даху, і кожен захід ти запам'ятаєш, обіцяю. Фотографуй. Кожен день. Можеш завести альбом, і роздруковувати щотижня нову порцію фотографій. Так в кінці літа ти отримаєш максимальну дозу літніх спогадів!

Що завгодно, але тільки прошу тебе, не витрать своє життя на соціальні мережі і вічні посиденьки вдома на самоті. Тільки не проведи його так, щоб в кінці сказати: "вау, я знову даремно провів цей рік". Ти ж знову будеш шкодувати, воно тобі треба?

Так просто зробити це життя незабутнім. У тебе з'явилася нова можливість втілити все це в реальність.

І я впевнена, ти не пропустиш цей шанс.



Письмо
из 2020-12-14 в 2020-12-15

Соседние письма

"Я просто задам пару вопросов.. 1.справилась с ..." Надеюсь ты ещё не спрыгнула с крыши😌

"Привет я Таня, надеюсь помнишь этот момент! с д..." Маме из 14.12.20

"мой тик ток @angelick6650 на данный момент там ..." Привет.

"Вот мне блин интересно. Сейчас у тебя( меня) в ..." Что ть будет дальше

"Так, короч уверен что swtips-тупая затея. Оля(н..." Ну привет чтоли

"Ха теперь в твоей жизни будет больше проблем. ..." Мне на новый год

История писем одного отправителя

1. Письмо из 2020-12-14 в 2020-12-15. Твоя мотивація ❤️
2. Письмо из 2020-12-15 в 2020-12-16. Твоя мотивація ❤️
О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК