Güzel Geleceklere 11,03,2023

Doğum günün kutlu olsun 20 yaşına girdin tabi hala hayattaysan inşallah iyisindir yaşlanmışsın be. Güzel geleceğim ilk başlangıç olarak sana ne desem bilemiyorum ne kadar güzel olacaksın gerçi onu da bilemiyorum ama bunları sana yapılanları unutmaman için anlatıyorum. İstediğin hayatı yaşayamıyor sun bunun tek sebebi baban kendini çok bilmiş biri olduğu için hayatını yoluna sokacağını düşünerek seni üniversite okutmak istemedi ve sana sebebini okuyanlar oruspu oluyor diye açıkladı. Güzel hayatım biliyorum ileriye bakmam gerekiyor ama eskiyi unutursam geleceğimde öyle olur
Sana olan tek inancım yaşayacak olman çünkü ölmez sin sen biliyorum. Nereden biliyorum deyip hatırlamaya çalışma çünkü hatırlarsan tekrar yaşarsın aynı anları neyse artık her şey bitti.
Çocuk bakım gelişimin de kursta yım herkesle aram iyi kimseye kötü davran mı yorum kimsede bana kötü davran mı yor hoca her gün tekrar tekrar üniversite mevzusunu açıyor her o konuya girdiğin de topu bana atıyor ama konuya girdiği an tekrar tekrar o anlar canlanıyor gözümde ama bitti artık üzülmek yok. Her şey bana zararlı gülerken birden ağlamaya dönüyorum ne hissettiğimi bilemiyorum ama ben babamdan nefret ediyorum yada hiç sevmiyorum yada hiç bir şey hissetmiyorum.
Neyse güzel hayatım sana söz bunları okuduğum zaman bu evden az da olsa kurtulmuş olacağım iş hayatında olucam hiç bir şeyi kafama takmayacağım artık tek işim olursam kreşlerde çalışacağım mutlu olucam söz veriyorum.
Belki hayatımda gerçekten güvendiğim babam gibi olmayan biride olmuş olur mfmfnfnfnc inanmıyorum da neyse.
17 yaşındayım, 50 kiloyum, üzgünüm, Best şarkım 'neşe karaböcek-kemanci '



Письмо
из 2023-11-03 в 2026-07-17

Соседние письма

"Привет,Валерия. Ты читаешь это письмо спустя 3..." Твоё письмо,Валерия❤️

"С ДНЁМ РОЖДЕНИЯ ТРБЧ, ДУРЯМБА !!! ЖЕЛАЮ ТЕБЕ ..." С ДНЁМ РОЖДЕНИЯ 🦭🦭🦭🦭!!!!!!!!

"Привет это я из будущего! Я тут был 4 ноября 20..." вапвап

"Привет ты уже накопила 140 zł ? Если да то купи..." Деньги

"Привет ты уже накопила 140 zł ? Если да то купи..." Деньги

"Привет ты уже накопила 140 zł ? Если да то купи..." Деньги

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК