привет пишу в 01:19 06.12.23

господи я надіюсь куй буду читати ісе пісьмо вспомню закарпатськй діалект.
Я надіюсь я вивчила корейську і англ, я думаю я тепер в будущому сижу в кореї і читаю листа. Я думаю я пішла на айдола, да?? Я коли ісе читаю надіюсь оборвала контакт з братом? я не хочу його вспоминати коли ун до мене ся домагав і психіку потріпав. Боже помниш як ун замок зняв я так боялася спати я думала шо аоли буду спати до мене кось зайде і буде никати на мене (я спала в трусах і майці) но товді я ще спала в шортах ото бло супер неудобно но пробачте я хотіла заспати без тривог ( шо мало ся получало) а помниш як ун тебе бив? обзивав? господи тоня ще тепер його на віджет поклала🤡🤡 я ще таке крінге не іспитувала. Мені інтересно нашо троїця з ніков і кольом ще существує? А кстаті мені нні подушку подарили. Я купила недавно книжку по корейськ і буду учити риш хочу собі великй зошит завтра купити з мамов, она завтра їде гет та якраз буду її провожати кстаті я юй подарила маску для лиця і для ног, бомбочку для ванн і свічку +ободок аб волосся не лізло в очі куй мʼєш лицо. Я думаю юй ся не полюбив пак бо нашо я свічку купляла аж она риш понюхала її а потом розпакувала яка стоїт 6к🥲 обідно. Ладно я в будущому хочу собі квартирку ілі даже дом де буде моя спальня, балкон, кухня, гостинна, балкон, дитяча, ванна (2шт.), ну і канешно ще єдна комната для гостю. Блін я в будущому так хочу поїхати іменно в Сеул, на Мальдів на море звьозд, Китай, Франція, Будапешт, США, Лондон, Пусан, і ще тайвань і много много. Я надіюсь вилечу сколіоз і прщі. Я думаю буду дуже богата аж пуйду на: 1.поліція
2.детектив
3.хореограф
4.менеджер
5.дизайнер
6.врач
7.продюсер
8.сценарист
9.бізнесвумен
10.актер
11.учитель
12.стоматолог
13.переводчик
14.модель
15.певец
16.презедент
17.тату мастер
18.пекарь
19.маркетолог
20. айдол
но я ще додумаю і поникаю
Блін Я хочу мамі і татові купити послідні айфон які товд будут бо мене совість буде гризти чесно.
Мені так часто привижаются кот ото кріпово доста.. Я незнаю но мене пугає тот факт шо мам довго не бде а єслі шось ся стане пак богати шо я чинити блу ото вообще піпєц.
Я зараз спати хочу бду іти
я хотіла веснов скинути собі пісьмо в будущее нооооооооо шось незнаю чи я не могла ся розобрати чи я просто незнала шо писати хз ваще. Завтра я маю вступати в хорі ну там де музичка пару людей із класса і тот БіОрел господи усі дівк за нього знают і ачий го лют ун вообще 9 классник і ростом 165 ачий вообще крінге я не осуждаю за рост і внешку но всьоравно ун мені якйсь некомфортнй.
О зараз вспомню крінге ситуейшн помниш як літом коли т шла в 5 класс в мене ся влюбило 3 хлопцю Богдан Ері і Олег господи ладно нашоє общеніє з Ерійом І Олегом но з Богданом😨. я до сіх пор шось чуствую но короче господи аж б ун мені наповнив як ун ми написав "you my princess" а я му «yes I your princess"😭💀💀 господи пусратися мош. аж б ун на публіці б ми ото наповнив я б уже черлена бла ги помідор аж так я надіюсь оту троїцу буду помнити всігда і момент свʼязані між ними бо они мені пудняли самооцінку, я реально помниш думаю як я комплексувала і я вообще не вірила їм( я до сіх пор не вірб шо мене кось любит)
я тобі завтра напишу шо я хочу вчинити на будущее бо уже іду лібо спати лібо в лурака бо пальцям холодно і я норм писати не годна, я в дурака бавлю риш перед сном куй не годна заспати а так добру нуч!! т не подумай шо я з крапочками риш пишу я так, для прилічія. добру!!. А так не здавайся в плохі момент і до останнього іщи виход я в себе вірю.



Письмо
из 2023-12-06 в 2030-01-12

Соседние письма

"Время 6:54 утра, вчера вечером не выдержав поуч..." Прочти это Снежана из будущего

"Привет!пишу это письме тебе 2023.12.07.Мне 12 л..." Письмо в будущее(๑╹ω╹๑ )

"юля,привет!!сегодня 6 декабря 2023 года,я сейча..." лляя

"короче сегодня 5 декабря мне 14 учусь норм живу..." ну ец

"приветик сладкая, это я из прошлого) сейчас..." открой обязательно

"Сейчас 2023год , 6 декабря, время два часа ночи..." Слово пацана, бс и Райан Гослинг

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК