парам пам пам!(тупа фраза але без неї не відсилалось)

ну сподіваюся, чуваче, що в тебе хоча б є дах над головою.. так, зараз я пишу тік українською тож в тебе є привід згадати й посміхнутися чому це все почалось... що тобі написати навіть незнаю... я й так знаю що в тебе є крута робота, квартира й машина... якщо нема - йди застрелься - харе дарма переводити кисень його і так мало! причому кажу я це все на повному серьйозі, тому що невдахою я ніколи не повинен бути... ну мабуть в тебе є дружина... ем.. бажаю вам з нею щастя ) а якщо нема - той не переймайся - тобі скоріш за все й так весело живеться )) ну ще незабудь помотатись по світу... відірви дупу і з*їздь кудись... можеш навіть взяти ту жіночку, що заглядає до тебе через плече - вона так нічогенька й симпатична хоча вже й старувата як на мене(нду питати хто вона тобі головне щоб все було ОК) =)) ну а тепер про серьйозне... я зараз нагадаю тобі про те яким ти був.. тік не ставай таким в майбутньому якщо ти змінився )) всього пара фраз... ти начебто(ха навіть зараз невірю!!!) безвідповіді кохав Лєну... і тобі це сцуко подобалось тому що це найщасливіші хвилини твого грьобаного життя... сподіваюсь що та жінка - то вона й є, але якщо ні тоді ти знайшов кращу, але не зрадив собі... ось і все впринципі... тебе не було... весь теперішній ти - неіснував... ти жив тік коли був поруч з нею... скоріш за все ми скоро знову посваримось тому що я довго не витримаю і знову почну робити якісь рухи щоб вона стала моєю ) сподіваюсь мені це вдасться... ти то це напевне знаєш а от я сильно переживаю щодо цього... ну та й єбись воно все конем, чи не так? ) буде як буде... сподіваюсь далі я буду більш плануючим все наперед а не віддаваючим все в руки шанса )
напиши кілька рядків і відправ далі... нічого не міняй!!!

Письмо из 2010-11-14 в 2012-11-14


Соседние письма

"15.11.2010год. 16:17 (зимний период) ........." Письмо в будущее

"Привет Диана! ха-ха-ха" 565646

"Привет! Поздравляю тебя с днем рождения!!!!!..." Здравствуй, дорогая!

"Здравствуй. Чёрт знает, получишь ли ты это, дру..." Роману Трунину

"Я пишу из осени которая скоро станет зимой.Не з..." hi there!from the past

"хочу сказать что все лажа.что я все что надо бы..." Привет

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК