книга которая меня поменяла)))) Дневники Энн)))

Привет із минулого))))) пройшов рівно рік із того як ти (тобто я) прочитала цю ЧУДОВУ КНИЖКУ))) Кира Фен Дневники Єнн, Дневники падших душ и Дневники прошлого)))))) В цих книжкає є один величезний мінус!!!!! вони дуже короткі(((( і я їх дуже швидко прочитала((((( за 9 днів ) Але за ці 9 днів моя душа настільки наповнилась ендорфінами і адреналіном і .... коханням)))) що я аж уххх!!! я могла читати книжку до 3 ночі а вже о 7 чи 8 годині прокинутись і я виспалась)))) і так звикла що це мене прям втягувало))))) я жила цими книжками цією дивовижною історією))) Я відчувала те, що відчувала Енні до Евана)))) я просто сама в нього закохалась)))) Я б дуже хотіла щоб у мене було таке кохання ) щоб зустрівся такий хлопець як Еван і у мене знесло дах))))) Так!!! я такого собі хочу!!!!!! Мріяти так мріяти серйозно))) мені дуже сподобалась кінцівка де вони зустрічаються на озері))))) ці спогади минулого ех))) любофффф)))) Я ще досі пд враженням))))) от би в кожній книжці булоб сторінок так із тисячу))))) але сказать я можу одне ця книжка мене змінила)) неможу сказати точно що саме але я відчула що щось змінилось))) можливо я повірила у кохання)) бо зазаз я цого чудового відчуття не відчуваю бо ..... не зустріла ще свого Евана))))) а ця книжка далам можлиість відчути що це таке кохання,турбота,ніжність цю приємну теплоту в душі та по всьому тілі що аж голова обертом йде від щастя і радість що ти кохаєш та тебе кохають))) Що кохання не боїться часу та простору))) Воно просто є.... і ти його відчуваєш))) і я відчула хоча поки із книжки))) воно заповнило ту порожнечу яка була до книжки))))
Зараз збираюсь перечитати першу книжку .... і на останок одна з улюблених моментів із книжки із слів Енні коли вона вперше побачила Евана: "Боже,Энн, о чем ты думаешь? Это же обыкновенный парень! Да,он симпатичный, но сравнивать его походку с хищником или с оленем - это уже слишком!"

Письмо из 2011-11-20 в 2012-11-07


Соседние письма

"Мне стало на все пофиг. На него, на других. Я р..." А мне все пофиг

"Сашуль, с новым годом! Ты думаешь кто это, а эт..." С новым годом!

"С праздничком, родная, моя самая любимая. Я буд..." Самой прекрасной девочке на всей планете :*

"я надеюсь у тебя уже есть твоя вторая половинка..." Лизке

"Ну, як прошло день народження? Так, як ти хотіла?" Вітаю!

"Привет взрослая девочка! Я знаю,что ты сейчас ..." Дорогой мне в день моего 20 летия!

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК