ЛюбOFF

Сьогодні 15. 03. 2012р.
На сьогоднішній день у мене немає коханоі людини, хоча є претиндент... дуже настирний... Коля Риженко.. я морожусь, а він все одно пише і звонить і надіється на те що ми будемо разом! Я уже прямо не знаю шо мені з цим робити, бо люблю то я Чапу. у суботу, 10 числа, він написав мені записку перед тим як поіхати у Фінляндію... Хоча він ше не поіхав, і можливо я ше з ним побачусь... він мало звертає на мене увагу, хоча бувають такі минути і мені здається шо я не остання людина у його житті.
Він думає шо Наташа буде його ждати, але я в цього сумніваюся.. та й сама Наташа в цьому сумнівається. Якшо вона по цей день його ше жде, значить любить все таки і дождеться його до кінця.
А якшо вона уже його не дождалась, то всякими способами старайся заполучити його і зробити так шоб він скучав за тобою. Ше мені зараз подобається Мицик, але думаю до того моменту поки ти отримаєш цей лист, уже в тебе все пройде.
З любов"ю, твоя дура....
До речі, сьогодні був би рік як ви з Владіком встрічаєтесь... Надіюсь на даний момент у тебе є хлопець, якого кохаєш ти, і хлопець який кохає тебе.. дай бог щоб це була одна й та сама людина)
цілую, люблю



Письмо из 2012-03-15 в 2012-07-03


Соседние письма

"Ку-ку ,мой пупсик! Сегодня 5 ноября 2017 года. ..." Романенко Юлн

"Мы всё-таки дожили до этого дня - чемпионат мир..." from past with love

"Здравствуй дорогой Добрынин Алексей Александров..." письмецо

"Привет! несмотря на то что сегодня пятница 13 ..." Ну и как оно???

"Привет это я,у меня сейчас всё супер, малые на ..." письмо из прошлого

"Привет это я,у меня сейчас всё супер, малые на ..." письмо из прошлого

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК