Діма ти лох

Привіт Дмитрик я пишу тобі в майбутнє. Ну ти крч розумієш шо то капец.
І так хочу тобі нагадати шо ти лох, та і ти вже забув про ту кобітку? Якшо тобі сподобалась інша кобітка то ти лох. Та і якшо ти забив на турнік то можеш вже вішатися і битися головою об стінку.Помятай не сварись з своїми даунами то твої найкльовіші даунята похрен шо вони тебе харять xD. В тебе була днюха недавно , і шо шось нове придумав чи купив в Маскули телефон? Вчися даун нормально якшо ти маєш хоть одну оцінку нижче 8 то ти даун бийся головою об стінку даун.Ти гарно знаєш шо ти сохнеш ненормально за кобіткою( ти гарно знаєш за якою ). Якшо в тебе получилось то віддай якомусь безхатченку 50 грн то буде кльово. Ну крч ти замахав я пишу тобі 27.08.2015.Ну ти розумієш шо дауняра... Крч так 27.08.2015 ти робиш 15-17 раз на турніку - ти крч дрищ жирний такий без преса.Та і якщо тобі вона вже не подобається то забий на дівчат і займися нормально навчанням ,але якшо тобі вона дальше подобається але ти даунець з нею в тупарилих стосунках то бачиш біля тебе є стіна така зелена вдарся об неї дауняра така і йди і подзвони їй но якшо ти дотепер не дізнався її номер то напиши в вк але то кончіно ти то знаєш і ть будь нормальни не морозся памятай вона єдина нормальна дівчина..... АЛЕ ЯКШО ТО ЧИТАЄ ЯКИСЬ УБЛЮДОК ТО НАЧУВАЙСЯ КУРВА тобі капец напевно.... крч так Дмитрик я вже задовбався сам собі писати я як хворий на голову грай Доту , КС і т.д Добивайся сам знаєш кого... Удачі тобі



Письмо
из 2015-08-27 в 2016-11-10

Соседние письма

"А шо робити? нема шоробити!..." Хаюшки!

"Нема Чим зайнятись..." здоров задрот!

"Здравствуй, Лиля. Я не знаю ещё, что с нами пр..." Заголовок письма

"Привет дружище, ты столько лет был один, я наде..." Держись, или пошли со мной...

"fsdfdsfsdfsdf dfds fds fds fds fg f sdfdsf sd" dfsdfds

"Привет, надеюсь все уже хорошо? потому что когд..." Письмо из прошлого

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК