Vsjem kiskam kiss ;dd pagātne ept .

Karoče...tiko es rakstiju garu, garu vēstuli, bet viņa izslēdzās, tāpēc rakstu no jauna ;/ . Tu esi jau liela meitene, tev jau 16,5 . Drīz 17, karl, 17!!!!11!!1!1! . Tu jau esi liela dāma, bet tagad tev ir ļoti slikti, hujova. Tu joprojām ciet no Ainara nevzaimnistjas un Rivžas egoisma, bet tu stipra meitene. Sirsniņa tev sadauzīta 1001 sīkās drumstalās, bet tu ciet, tāpēc malacis ;33 . Tu jau ej 10 klasē. Laikam klasē daudz jauniņo un visi klases čaļi aizgājuši. #pečalj_beda ;ccc . Es ceru ka tev vairs nav problēmu ar seju, ka tu piekopi seju un tagad maz rētiņu : ) . Un es tev atgādinu - NEKAD, DZIRDI - NEKAD!!!! Nedzer no mājām Rīgas balzāmu kopār ar Danu ;dddddd . Interesanti, viņa vēl stāv tajā plauktā? ;dd . A ar savu duričku Danu joprojam esat BFF. Es ļoti ceru ka jā ,bet mbye kkas izmainijās, bet viņa ir ahujenn draudzene ♥♥♥ . Tagad es gaidu vasaru, savus saldos 16 ;33 . Es nezinu ka viņi paies, bet ceru ka jautri un paši tuvākie būs pie tevis svētkos)) . Es ļooti ceru ka atradi sev draugu kurš ir gudŗs, sexīgs, jauks pret tevi un pats galvenais ka jums vzaimnaja ljubovj ;3 . Ceru ka braukājat viens pie otra ciemos, staigājat, obnimaawki un buuusjkas kaneewna ;333 . Ceru ka tas crazy maaan vēl nesajuka prātā un tomēr uzdāvināja tavu sen kāroto lāci un lielo dzelten-oranžo rozu pušķi, jo viņas tik beauut ;33 . Ceru mācies labi, jo nevajag vairs pazoritsa ka ķīmijā 4 ;ddd . Saulīt, vēlu tev laimi, lielu mīlestību un visu ahujennāako ;333 . Nodod savai ģimenītei sviecienus no pagātnes Kristīnes. Daudz bučcchu viņiem ;333 . Ceru ka vairs neraudi puišu dēļ, jo viņi nav tā vērti. Tie lohi vēl nožēlos, ka pazudēja tik labu meiteni ; ) . Ceru ka tev skauž ;dd mybe jo skaista, mybe jo foršs puisis ;ddd . Ko tev vēl pateikt..nu lūk tieši tagad tev ļooti skumji, es gaidu no Aināra sms, bet fonā gruzīga mūzika. Es saprotu, ka viņam patīk Juļa, bet nu...viņa viņu nemīl. Tā arī viņam vajag ;ddddddd . Interesanti..tu tagad jaunā dzīvoklī vai nē? :DDD Jo pa plānam tev vajadzētu dzīvot jaunā dzīvoklī un vsjo būus čotka ;333 . Kstate...tev garšo Nutella ;dddddd . Principa..es domāju ka jau pietiks.'Un beigās gribu novēlēt kko.
* Es vienmēr laimīga un neraudi lohu dēļ
* Atrodu ahujenn čali, cipa vzaimnaja ljubovj ;dd
* Atrodi daudz draugu
* Staigā normālās drēbēs :DDD
* Aizmirsti par Aināru un Rivžu
* Nopērc sev mazos marshmalovus ;dddd
* Iemācies slidot beidzot duička ;dddd
Nu es domāju ka pietiks. Tā biju es - Kristīne no pagātnes. Visu labu tev...un veiksmi. Mīlu tevi stipri, stipri. A tagad aiziešu uzrakstīšu Aināram. ;dddd
Davai bučcasžž . Atā♥♥♥♥♥♥♥♥ ;3333333



Письмо
из 2016-01-06 в 2017-01-06

Соседние письма

"Я если помнишь в начале 2016 года написал сообщ..." с днем рождения Егор!!!

"Ты вспомнил?НУ что привет из прошлого " Ты в прошлом

"скоро конец года, а сейчас седьмое января, все ..." Заголовок письма

"Я знаю что ты сейчас седиш как ленивая а, и чит..." Привет из Прошлого

"Я знаю что ты сейчас седиш как ленивая а, и чит..." Привет из Прошлого

"Я знаю что ты сейчас седиш как ленивая а, и чит..." Привет из Прошлого

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК