Лист в майбутнє для Яни

Привіт
Якщо ти читаєш цел лис, отже пройшов рік, ти можеш зараз і не згадати як його писала, тому я тобі нагадаю
Зараз 29.04.2016 р. 01.49 п'ятниця
В тебе звичайна простуда і ти другий день не йдеш до школи.
Надіюсь ти згадала.
Ну отже читай зараз я тут шось цікавеньке накидаю, тільки зразу вибачай за помилки в тебе стоїть 6-7 з української мови за симестер, от навідь зара я думаю як правельно написати слово але нічого не виходить. Не суть. Забий
Ну зараз саме перше шо в мене в голові це розказати як ти боїся здавати екзамини, і ще поступати ( надіюсь ти зараз в якомусь коледжі) ти так хочеш добре вчитись але твоя лінь перемагає, я вже просто не знаю що робити.
Ще ти дуже задумчива, бо в тебе в голові майже завжди постає питання "ТАК ЧИ НІ?" от наприклад: Ти вважаєш Олексія своїм найкращим другом, він такий класний я готово все для нього зробити, але все ж таки постає питання " А чи вважає він мене своєю подругою" це просто ппц яке важке питання
І так ти досі не маєш хлопця, і досі маєш симпатію (але не велику) до Назара Головатого. Чесно це мене вже бісить, а він досі зустрічається з тею Вітою, але найобідніше те що раніше ми так класно дружили він коли проїжав біля мене завжди зупинався, з ним в мене пов'язана більша половина всього цікавого за літо 2015, а тепер він навідь не вітається зі мною, я не кажу шоб він там обнімав і так далі, мені б було приємно просто від простого слова "Привіт" але навідь його нема
Так що ще, нагадаю я певне про моїх найкращих Іру і Христину, вони ніколи не придадуть, вони завжди зі мною і ніколи мене не забувають, мене радеє те, що хоча б комусь потрібна, без них я просто не знаю щоб я робила з Таньою я назад дружити не хочу в неї є Діма ооо до речі нагадаю тобі ще і це. Таня і Діма Слободянюк вроді зустрічаються і в центрі їхньої уваги, і разом козел-отпущеніє. буду писати "Д" і "Т" так легше.Ну короче Т в нас любить попереписувати і спілкуватись з багатьма хлопцями, а щей говорити по телефону навідь якшо в неї є хлопець вона всеодно можн більше говорити з кимось іншим ніж своїм хлопцем. А в нас Д дуже ревнивий і він почав ревнувати І звичайно щоб очистити себе від ревночів Т вмішала мене в ту історію сказав шо мов я даю йому ручку, пишу твори то тоді і я можу говорити з іншими. І вийшла я винна спочатку до мене летіли повідомлення з звинувачиннями шо я щось її роззказала, а потім розпочався тупий ігнор з сторони Д, але це мене сильно не ранило.
Ще тебе послала твоя однокласниця. Незвертачи уваги на те це не я винна а вона писала до всіх моїх друзів і хлопців ше з тодішнього 11 класу, вона стала вибач за слово але міні простуткою, чесно мене це здивувало, 2016 так багато змінив.
Ще нагадаю тоба про тата якщо ти його ше пам'ятаєш, такими темпами як він спілкується з нами то ти його можеш волпше забуди. Він навідь не звертає на тебе увагу, а тобі вже навідь не обідно, хоча інші люди плачуть жаліють тебе, всі думають шо ти стала безсердечною, але це не так ніхто не бачив як я плакала майже кожного вечора, нікому я цього не розказувала, і ніхто не міг тебе підтримати, це важко але ти ве пристосувалась, ну в основному про тата просто нема що розказувати на вигляд тобто для всі він став для мене пустим місцем але всередені не так, це мені просто розриває душу, оскільки я боюсь з кимось ділить, я боюсь що мене просто придадуть, я боюсь стати пустим місцем, і втратити важливих для мене людей Дивлячись на весь 2016 різ я зрозуміла одне. Що в мене більше поганого ніж хорошого. Надісь зараз там в тебе не так, я ж завжди хотіла для себе кращого але ніколи це не виходить, знаєш як я себе уявляю через рік? Ні
тоді слухай)
Я поступила в якийсь класний коледж,але на безплатне і стала старосто, познайомилась з новими людьми найшла шикарного хлопця який любить мене, добре навчалась, але жила на квартирі, гуртожитка я не хочу,а саме найголовніше відчувала себе і свої тарілці на свму місця і було просто щасливою забувши про минулі помилки, але взявши з них мораль. Дивлячись на це все я зрозцміла,що я далі буду старатись зробити життя кращим щось в наступні роки було житти легше. А знаєш що прочитай разом ше лист який я писала в ручну я знаю шо його треба читати через 5 років, але я забуду краще зараз ніж ніколи там більше описано про іру і христину про мою симпатію і першого толкового телефона, а бачу що цей лис вийшов настільки класний що його можна буде прочитати і через рік і чеерез 5.
Надіюсь що ти ніколи не забудеш якою ти була колись і що тобі довелось пережити.
А закінчц я походу гарними словами якими закінчила коли свій лист і Настя
Я завжди буду тебе любити моя маленька, наївна дурочка
Прощавай
і закінчую я його 29.04.2016. р. 02.26



Письмо
из 2016-04-29 в 2017-04-29

Соседние письма

"Пластырем приклеить кожицу там чтобы головка тё..." Планы на лето

"Я решила написать письмо в будущее.Надеюсь я хо..." Привет

"Как в НЕфтике? Аленка наверное с тобой вместе ..." Эй киса!

"В этот день он должен работать прогером. я нез..." Спор с Коржом

"Ну здравствуй Светлана Александровна. Сегодня т..." Письмо в будущее...

"Ну здравствуй, незнакомец). Я просто уверенна..." Несите свет этому миру

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК