Мрії збулись

Привіт, люба Ірочко. Як в тебе зараз справи, як ти писала цей лист тт колихала 8 ми місячного Захарчика в колисочці, він мабуть вже великий хлопчик, але дуже чемний і лючий. Мабуть ти вже досягла успіху у своєму міні бізнесі ти вже досвідчений майстер манікюру і до тебе приходять виключно по заптсу. Твій чоловік Олег став більшим романтиком, ти ж так про це мрієш. Ви вже збираєте гроші на своє окреме житло. І ні копійки нікому не винні. Твоя мама з татом не сваряться, а найголлвніше тато перестав пити і головне шоб нічим не хворів, мамі підняли пенсію вонп розрахувалася з долгами. Ти на порозі нового відкриття в своєму житті, ти відкриваєш свій салон-красу, адже для тебе це діло життя ти ж дуже любиш, робити нігті та зачіски. Олег мабуть вже віднайшов себе в житті і займається тією справою яку так довго шукав. Ти мабуть нарешті здала на права і ви придбали з Олегом машину, а найголовніше що ви своєю сім'єю відпочили за кордоном і це був покишо найкращий ваш сімейний відпочинок. Ти переглянула своїх друзів і біля тебе залишились справді вірні друзі які тебе лють і цінять. Ти всетаки зайнялася собою і зробила тіло своєї мрії , гарний плоский живіт, талія та красива попа і нарешті в тебе стало чисте обличчя як у немовляти без жодного прищика. От мабуть і все про що я хотіла би знати. Мабуть забагато мрій на один рік, але головне бажання і тоді все збудеться



Письмо незнакомцу
из 2016-11-12 в 2021-11-12

Соседние письма

"Я-это ты в прошлом) Что ж,тебе уже 13,твой люб..." Привет,Туся)0))

"привет ты крут омшаишоаилшавогплукрошоалавшмвл..." привет

"привет я из прошлого я это пишу 13 ноября в 17:..." с новым годом

"Ну ты там хорошо все также как мы думали или мы..." Привет я как тебе будащие??

"Да привет врун и неудачник ну как ты там пожива..." Привет, это я Влад Пупляев только 1 год назад)

"Привет,Лёва,Я отсылал это письмо 2 года назад!В..." Привет,Лёва!

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК