hei frumoaso, ai primit o scrisoare din trecut

Salut Maria !!! Sper ca îți aduci aminte ca pe data de 02.03.2017 a scris o scrisoare cu referire la tine cea din viitore... sper ca o s-o primesti.
Deci sa incepem: în primul și în primul rând sper că totul este bine, că toți sunt sănatoși și fericiți, iar orice schimbare care se petrece în viața ta este doar spre bine, de asemenea sper ca ai susținut cu bine examenul de Bacalaureat la toate disciplinile iar notele obținute te mulțumesc din plin. Îmi doresc foarte mult să cred că in momentul in care vei citi această scrisoare scopurile pe care ți le-ai propus cum ar fi: sa slabeși, sa fii puțin mai îngrijită (știm amândoua cum suntem:)), poate chiar sa te machiezi, sa practici sport și sa te înscrii la școala auto, toate acestea se vor îndeplini sau măcar vor fi în proces :)
Poate în viața ta a apărut o persoană specială care să te iubească și sa-ți fie alaturi, voi fi fericită dacă este așa, iar dacă nu vom fi în continuare în proces de căutare :)
Sper mult că ieși prin lume, prin restaurante, baruri, cafenle, cunoști oameni noi, îți faci mai mulți prieteni, Maria te rog ieși din zona ta comfortabilă și permitele oamenilor sa te cunoască așa cum iești, stiu că te conduci după fraza că tot ce e al tău o să apara dar poate ar trebui sa faci și tu câțiva pași în întâmpinare destinlui...
Și nu în ultimul rând, te rog, nu regreta nimic, daca se întâmplă ceva de bine este minunat iar dacă ceva rău consider-o ca o experiență din care poți învăța, stiu că iești destul de puternică să te descurci cu toate greutățile ce o sați apară in cale, nu te da bătuta chiar dacă vei cădea ridicăte șimergi mai departe :):):):):)



Письмо
из 2017-03-02 в 2017-07-01

Соседние письма

"https://vk.com/id357064539 Даша должна была пос..." Для Бориса

"Ты ей сказал? Может уже встречаешься? Может все..." Сука, не огорчи

"ты выгрл 10000 руб" Адамян Сурен Альбертович

"Ты уже сняла хоть один ролик? Ты уже выложила ..." Приветик, skyworld!

"Джон Уик 2 скачать ..." фильм

"ДА я не знаю зачем я это делаю. Наверное затем ..." Жиза

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК