Письмо сама собі. Круто.

Ну привіт. Важко повірити, що тобі зараз 18. Ну але вітаю тебе з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ. Ти вже доросла. Зараз я лежу на ліжку і мені чогось скучно стало. Надіюсь, ти нормально закінчила школу. Мені завжди цікаво було яким буде мій випускний. Ми хоть зустрічали сонце, чи всі вже були в хлам. А як ти здала ЗНО?Також надіюсь, що ти підтримуєш зв'язок з Хр, Сявою, Дімою. Ну а що там Вадим? Ви ще досі разом. Я думаю так. Ну що я можу тобі зараз розказати про себе/тебе?
Мені зараз 15 рочків. Мрію про собачку. В мене арахнофобія( надіюсь ти переборов її). Є комплекси. Хочу поміняти абсолютно все в своїй кімнаті. Не курю, та не бухаю. Що мене бісить в людях? Коли вони лізуть туди, куди не потрібно, а також коли вони перекручують слова в піснях, мене це теж дратує. Я завжди кажу правду. Я не серйозна людина, тобто я завжди угараю. Можна сказати, що я оптиміст. Що мені подобається в людях? Коли вони щирі та з чуством юмору. Я нічого не очікую від світу.
Тепер перейдемо до запитань.
Ти займаєшся спортом? Ти хоча б бігаєш ввечері чи зранку? Лінива а.. ну куда ти поступила? Працюєш дворніком, напевно. Вадим втік від тебе? Ти хоч допомагаєш батькам чи ти далі не ціниш те, що вони роть. Ти далі спиш багато як зараз? Ти хоть записалась на танці якісь.. Якщо ти забула пароль від цієї елекронної почти, то це буде дуже обідно. Ти купила собі топовий шмот? Ти хоть стала більш впевненою в собі?. Ти хоть не так сильно привязуєшся до людей?
Ну добре, надіюсь ти знайшла себе і тебе все добре.
08.08.18
00:28



Письмо
из 2018-08-08 в 2021-05-22

Соседние письма

"С первым сентября! Ты его так долго ждала и оно..." Привет

"С первым сентября! Это письмо из будущего ..." Привет

"Привет я. Как дела? Готова к школе? Думаю что у..." Жиза

"На дворе скорее всего как обычно мало снега, да..." С наступающим, 2019м годом!

"Привет. Как дела? Я ещё не помер? Буду думать ч..." Хах. Привет.

"памлганапопрпмлрпнгдьождлждлплтатодтаиолмиьбмсл..." дарова

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК