Письмо

Лист з майбутнього
Привіт Маша, зараз ти успішна, не залежиш від місця роботи та місячного доходу, зараз ти просто живеш і насолоджуєшся цим. Сьогодні ти з чоловіком поїхали в Грецію, як і мріяли давно, зняли крутий готель в Санто Ріні, з видом на море і просто відпочиваєте. Зараз ви не переживаєте чи вистачить вам грошей, тому що обоє гарно зароєте....Маша ти молодець, що пішла вчитись на курс «фріланс з нуля» воно тогт було варте. Хоча скільки сів було в голові, скільки лякаючих думок що це все дарма і нічого не вийде, але як бачиш ти добилась свого. Тепер ти успішний ПР менеджер і маєш свою агенцію, під тобою вже 5 людей які активно допомагають в цьому...але ти не стоїш на місці, ти продовжуєш вчитися і скоро стартує наш іменний курс... хіба не класно....а саме головне в нас тепер є час для служіння, ресурс та бажання...тому не забувай дякувати Богу за все що Він дав, і знаю що ще додасть в майбутньому, головне у всій цій суєті не забуй головного, розвиватись не тільки фізично і розумово ай духовно, тому шо це сфера життя без якої всі інші повноцінно не зможуть фунціонувати, не забувай що ти є дитина Божа і завжди будь тим світлом і сіллю для всього світу а головне у своїй роботі...



Письмо
из 2020-04-22 в 2020-09-04

Соседние письма

"Я Соня мне 12 лет. Ты ТОЖЕ Соня. Но тебе уже 14..." ПРИВЕТ!



"сейчас 2020 год 21 апреля. коронавирус в стране..." Здарова друг

"Привет, я надеюсь, что ты закончила ИЮК, и ходи..." Кучина Светлана, тебе 17 лет

"Привет дорогой Я :) Ну как там в взрослой жизн..." Даниил Костин Алексондрович

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК