💫лист з минулого💫

Катюшааа, з днем народження💐я не знаю чи прочитаєш ти цей лист, но я дуже на це надіюсь. тобі уже 22, і це настільки пугаюче. зараз мені 17 і мені дуже страшно, що буде з тобою в майбутньому, але я надіюсь, що зараз ти чуствуєш себе набагато краще ніж я зараз. ці проблеми з якими я наштовхаюсь кожний день мене дуже втомлюють, мені так страшно, я так сильно устала, що інколи кажеться, що вот вот і я здамся повністю. на цьому світі мене тримає тільки сім'я, аніме, фільми, серіали, дорами, книги. думаю ти досихпір дивишся аніме і плачеш по атаки тітанов. ти ж не найшла кращого аніме ніж це, да? мені здається що так хпхпх. а книги? лисья нора і досі твоя любима книга? а дорама? зараз я дивлюсь пентхаус. чим закінчиться не представляю...а магістр..ти прочитала уже наовеллу? надіюсь на це. що ти відчуватимеш коли прочитаєш це? радість, грусть? я не знаю, но надіюсь, що ти все зможеш. хочу донести багато слів і розказати про цей день, а вот якщо ти зараз будеш читати це з любимою людиною, тоді я розкажу як провела цей день. у мене кожні дні проходять одинаково, і змінити це у мене сил нема, я повністю вигоріла. тому цей день тоже пройшов точно так як і минулі. кст дуже вкусні конфети з вишневим лікьором пххпх, ну да ладно, зараз я лежу, біля мене фредді, і я пишу цей лист. а потім піду уроки учити, або ні, хто знає. а ще скоро в мене екзамени, чи зможу я бути спокійною ізза цього? змогла? я впоралась? я так хочу в майбутньому бути щасливою, ти змогла виповнити свої мрії? а як наша сім'я? всі здорові? взагалі цей лист може і не дійти, і я ніколи не зможу його прочитати...мої думки уже уходять пхаха. змогла я сохранити дружбу? змогла я впоратись зі своїми проблемами? переборола я си? стільки питань, і взагалі нема відповідей. якщо ти читаєш це, то зроби так, щоб та дитина, якою я писала цей лист, змогла обрести покій і наконец то змогла бути щасливою. я впевнена, що ти станеш хорошою людиною, ми обов'язково станемо такими, як наші ідеали. даде якщо ти не станеш такою, я впевнена, що ти була права, завжди будеш. тобі уже 22...даже не віриться...я дійсно змогла витерпіти це? стати сильною? якщо це так, то я дуже пишаюсь. а якщо ти ще не знайшла себе, то все в порядку, ти ще зможеш. не всі сразу стають сильними, ще стільки часу є. просто насолоджуйся моментом, і не згадуй мене, таку самотню, якою ти колись була. даже якщо зараз я себе ненавижу, я буду любити тебе, я буду любити себе в майбутньому. всі дорогоцінні моменти буду хранити в своєму серці завжди.



Письмо
из 2021-03-14 в 2025-11-30

Соседние письма

"Привет, Алина, это тебе пишу я из 2021. Надею..." Спустя 3 года

"Привет, Алексец! Надеюсь это не потеряется, как..." ПРОЧТИ ЭТО АЛЕКСЕЦ!!! ЭТО Я

"І так, почнемо з того що це я і я хочу сказати ..." Привет красавіца 😍

"Эй, я надеюсь ты начала любить себя и наконец т..." Привет

"Я надеюсь что да..." Ты отрастила волосы??

"Привет, Танечка! Я пишу себе это письмо 14 март..." Письмо себе в будущее

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК