Письмо от Сані якому 16 років

Дороу Саня, це я, тобто ти но із прошлого, 2021 рік зарез, ковід і всі діла. Інтірєсно ти чогось добився з того шо обіцяв Мамі і сестрі? Якщо да то поздравляю, а якщо ні, то значить ти наів хах, я знаю шо це не смішо але хоть шось має бути смішне. Помниш як ти мічтав про то як ти будеш зароти 100к $ в місяць? А поминш як ти мічтав стати кібер спортсменом? Даже незнаю шо написати собі із майбутнього. Цікаво ти ше досі живеш мріями, напевно якшо до та в тебе немає цього шо ти мріяв зарес у 2021р. а якшо ти не мрієш значить ти чогось добився, ну я так думаю. Цікаво ким ти всетаки працюєш, і чи нравиться тобі ця робота, я вобше думав шо стану бомжом бо дуже лінивий і нечого не вмію в цій жизні. Доречі ти зарес хотів стати стрімером, ти став ним? І скількі ти получаєш зарплату? Стількі скількі мріяв? А вобше навіщо я задаю ці питання. Шо там маму в шубі на самальоті катаєш хах? А шо там Юля все добре? А Тато? Він багато п'є, получилось в тебе отговорити його пити чи ні? І чи сам п'єш? Якшо тікі по празнікам або чуть чашче то це мона :) а єслі ти спився то це погано:( І чи п'єш ти енергетики бо ти їх зарес вобше не п'єш. Ти ще досі граєш в кс? І чи вийшов соурс2 ? :) Ти став глобалом хаха? Надіюсь Мама Тато і Юля здорові і все з ними добре. І єслі твоя жизнь дуже фігова то ти напевно навіть не прочитаєш це сообщеніє, надіюсь прочитаєш, ато я шо зря це все писав. Я зарез щасливий а ти? Як що ти став бомжом це погано :( Ти купив Татові або Юлі машину? Ти хотів Татові купить Лєкус а Юлі Мерседес. Надіюсь ти живеш на повну катушку і всі твої мрії здійснилися. Ти купив БМВ? І чи зламалась вона? хаха.
Ну останній рядок я вітаю тебе з днем народження як не як 24 роки це почті кругла дата і твоя любіма цифра і чи жинився ти? І хто твоя жина? Надіюсь любить тебе не за гроші.
О це не останній рядок я наів хахаха. Карочі грошей тобі і здоров'я як сказала б мама тобі. Всьо пака я пішов дивитися Наруто, або ютуб як вийде. А хотя стій Надіюсь в тебе є вірні друзі а не вірні уйшли з твого життя. Но з Кірілом було угарно коли ми іграли, скажи? Ну всьо на цей раз точно пака:(



Письмо
из 2021-03-21 в 2028-08-24

Соседние письма

"Иди пожри💜" Любимой себе

"Иди пожри💜" Любимой себе

"c ДНЕМ РОЖДЕНИЯЯЯ!!!!!!!!!!! хайййй биччч!! ..." Письмо самой себе

"Как там в 56 лет и корону победили ? Масочный р..." Будущее(2077)

"ты до сих пор любишь бобров? кто нравится? съ..." прочитай!!!🦫🦫🦫 и ответь!!

"После заполнения ежедневника "6 минут"..." 6 минут

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК