Як поживаєш? Сподіваюсь ти зробив все що хотів

Я навчаюсь в НУХТ у нас зараз дистанційка, яка вже триває протягом 2 місяців. Я займаюсь трейдингом і думаю у мене все вийде, адже вже набридло програвати. Скоро в мого сонечка день народження, а я ще не знаю що дарувати(
Думаю я або ти, або ми (як це правильно сказати?) купив вже квартиру або побудував будинок, відремонтував церкву та встановив сонячні панелі на участку. У тебе вже є пасивний дохід і все добре. Можливо ти вже відкрив свій бізнес або тільки починаєш. Мені 17 років і все тільки починається. Пандемія вже 2 рік і мені цікаво скільки це ще буде продовжуватися? Батюшкіни батьки хворіють і він свого батька привезе в село, адже маму повезе на обстеження. З моїми батьками слава Богу все добре. Ігор шукає дівчину, але поки що нічого не вдається. Владік гуляє з Лізою, але вона мені не сильно подобається. Я зустрічаюсь із Аньою вже 2.5 роки. Сподіваюсь ти закінчив університет, але якщо в тебе це не вдалося, то ти почав свою справу і коли всі тільки закінчують універ, то ти вже піднімаєш солідні котлети$. Я хочу допомагати своїм рідним, адже вони на це заслуговують. Сподіваюсь ти це робиш. Мені цікаво що буде з моїм татом, адже його запої це щось дуже жахливо. Сподіваюсь з моїми бабусями все буде добре. Влітку 2022 збираємось поїхати за кордон. Мені потрібно з 48 грн зробити 2000грн думаю все буде гуд. Думаю ти вже купив квартиру. Я вірю що в мене все буде добре. Я не здаюсь.
29.11.2021 мені 17 років.



Письмо
из 2021-11-29 в 2026-06-18

Соседние письма

"Привет ну как ты там моя модам я люблю тебя и т..." Бесердечная.....

"как дела у тебя вообще, не скучно? С ДНЁМ РОЖД..." короче привет я 18летняя

"Приветики солнце. Хочу задать тебе вопросики: ..." Письмо для Настеньки

"Привет. Ты уже взрослая, да? Нет? Ну даже не зн..." Письмо 18-летнему себе

"Доброго времени суток!!!Хотелось бы тебе напомн..." Гхм

"Приветствую!У меня к тебе, то есть ко мне,ну ти..." Ыэыэы

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК