Лист з минулого :)

Мені 19. Ким я хотів би буди через рік? Хороше запитання.. В першу чергу хочу успішно завершити університет, отримати диплом. Хмм.. "в першу чергу" - голосно сказано, мабудь в все ж таки в другу чергу, а от в першу - я досвідчений програміст, який має стабільну роботу, стабільний дохід та займається справою від якої отримує задоволення (під словом "досвідчений" маю на увазі що вже не junior). З приводу життя за кордоном (USA) - поки що ставлюсь до цього більш негативно ніж позитивно. Мене, як студента влаштовує моє життя.
Сімейне життя.. - навіть не задумуюсь. Ні, насправді ж іноді замислююсь, мов це все важливі речі, але гадаю що до реалізації цих планів ще далеко.

Чого б ще мені хотілося б? Ну, через місяць я йтиму на FireBlink, вони ніби готові взяти на випробовувальний термін. Ще не впевнений чи це хороша ідея, але від неї не відмовлюсь. З приводу SPD Ukraine навіть не знаю.. Мабудь Богдан напише, скаже мов чому до них не йду. Що йому писати у відповідь? Я вирішив йти на FireBlink тому що це молода фірма? Тому що про вас чув негативні відгуки? Тому що мені порадили її а не вас? Але, це все дрібниці. Головне щоб я мав місце роботи, працював і розвивався, ну і звичайно отримував від цього користь в фінансовому еквіваленті :).

Скоро літо.. Якщо чесно, не проти б відпочити) Хотів би поїхати в Львів. Можливо на море. Якби вирвались на Буг було б взагалі круто. Проте, як мені знається ні Львову ні моря ні Бугу мені не чекати ;). Якщо поїду до дому в кінці серпня на недільку - дві, було б добре. Але, гадаю воно того варте, надіюсь, працюватиму на фірмі, можливо це буде FireBlink.

Отже, підіб'єм підсумок. У мене, як завжди, все гуд! Плани є, мрії є, яким чином їх реалізовувати - знаю, догадуюсь або знаю де знайти допомоги. Залишилось лиш терпіння, та натхненність.

До речі, з днем народження тебе! З твоїм 21-річчям!))

PS: Не лінуйся, у відповідь напиши лист про те як у тебе справи і чого ти бажаєш на майбутнє.



Письмо
из 2014-05-20 в 2015-08-19

Соседние письма

"Привет. Через несколько дней ты пойдешь на свое..." Желания исполняются?

"Привет! Сейчас 20 мая. Прошло несколько дней. К..." Привет, Алексей!

"а вот и письмо" урааа

"Дорогая я:) Очень странно с одной стороны писа..." "Я теперь твое воспоминанье..."

"Пишу тебе это письмо 20.05.14. Всё прошло хорош..." Приветствую тебя!

"Здравствуй, друг! Знаешь, я очень много мечт..." "yup!"

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК