о наболевшем

Привіт Паша, Robert чи що тобі ще почне подобатись через тиждень, пишу тобі я, точніше ти ж сам в майбутньому тобі. Як ти можливо помітив останнім часом життя в тебе складається не совсім так як ти б хотів. причин багато і ти сам знаєш їх. коли ти отримаєш цього листа ти швидше за все будеш у стані здорового глузду. На жаль коли ти точніше ми трєзві, то нам здається, що справи йдуть не так вже й погано, ніби все більш менш добре, і в інших людей буває й гірше. можливо так воно і є, але ти пам ятаєш, що ми пообіцяли нашому татові? правильно, ми пообіцяли вибитись.
А як це зробити якщо ми лінива задніца? а ніяк.
Як ти вже помітив з часом ми гарнішими не стаємо, фігура наша підвисає, дівчата знайомитись не хочуть, люди сприймають несерйозно. Я знаю в тебе тепер є гроші на зал і я тебе прошу, почни знову ходити в зал. Ти бачиш, що з нами відбувається? точніше з нашим тілом...ми стаємо ЖИРНИМИ, А ЯК ТИ ВЖЕ ЧУДОВО ЯКОСЬ ПІДМІТИВ СУСПІЛЬСТВО НЕ СПРИЙМАЄ ЛЮДЕЙ З ЗАЙВОЮ ВАГОЮ. напрягни сашу герг, а якщо ні, то піди сам. основи тренувань ти вже знаєш. ми тепер самі собі противні, штани всі малі, на животі жирок. зважаючи на те що в нас криві зуби, ми малого зросту, погана фігура і т.д надії на гарну дівчину нас все менше й менше. да гени нас не обдарували, але давай будем робити те що в наших силах. я нас благаю..давай візьмемся за розум. походи в зал це твій шанс знову отримати самооцінку, благаю не прогав його. повторюю, я знаю, що в тебе є гроші на зал, тому менше погуляй, можливо ти захочеш через тиждень купити якусь шмотку...не треба..прошу піди в ЗАЛ.
живий приклад альона....ти бачиш як чева її закохав в себе? роби висновок!
з надією на наше майбутнє минулий я.



Письмо незнакомцу
из 2016-10-01 в 2016-10-07

Соседние письма

"Привіт Паша, robert чи що тобі ще почне подобат..." о наболевшем

"* эй. * твой холодильник работает? * чудно. я..." * (Звонок...)

"как дела ты уже отростил бородку если нет то ты..." Дратути

"Аселя, Если ты читаешь это письмо то мы наверно..." Любимой

"каким ты себя видишь через 5 лет: я живу в Герм..." my being

"Привет, Ира. Надеюсь ты сейчас будешь читать эт..." С 18-летием!!!! (Надеюсь я правильно выбрала год)

История писем одного отправителя

1. Письмо из 2016-10-01 в 2016-10-07. о наболевшем
2. Письмо из 2016-10-01 в 2016-10-07. о наболевшем
О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК