о наболевшем

Привіт Паша, Robert чи що тобі ще почне подобатись через тиждень, пишу тобі я, точніше ти ж сам в майбутньому тобі. Як ти можливо помітив останнім часом життя в тебе складається не совсім так як ти б хотів. причин багато і ти сам знаєш їх. коли ти отримаєш цього листа ти швидше за все будеш у стані здорового глузду. На жаль коли ти точніше ми трєзві, то нам здається, що справи йдуть не так вже й погано, ніби все більш менш добре, і в інших людей буває й гірше. можливо так воно і є, але ти пам ятаєш, що ми пообіцяли нашому татові? правильно, ми пообіцяли вибитись.
А як це зробити якщо ми лінива задніца? а ніяк.
Як ти вже помітив з часом ми гарнішими не стаємо, фігура наша підвисає, дівчата знайомитись не хочуть, люди сприймають несерйозно. Я знаю в тебе тепер є гроші на зал і я тебе прошу, почни знову ходити в зал. Ти бачиш, що з нами відбувається? точніше з нашим тілом...ми стаємо ЖИРНИМИ, А ЯК ТИ ВЖЕ ЧУДОВО ЯКОСЬ ПІДМІТИВ СУСПІЛЬСТВО НЕ СПРИЙМАЄ ЛЮДЕЙ З ЗАЙВОЮ ВАГОЮ. напрягни сашу герг, а якщо ні, то піди сам. основи тренувань ти вже знаєш. ми тепер самі собі противні, штани всі малі, на животі жирок. зважаючи на те що в нас криві зуби, ми малого зросту, погана фігура і т.д надії на гарну дівчину нас все менше й менше. да гени нас не обдарували, але давай будем робити те що в наших силах. я нас благаю..давай візьмемся за розум. походи в зал це твій шанс знову отримати самооцінку, благаю не прогав його. повторюю, я знаю, що в тебе є гроші на зал, тому менше погуляй, можливо ти захочеш через тиждень купити якусь шмотку...не треба..прошу піди в ЗАЛ.
живий приклад альона....ти бачиш як чева її закохав в себе? роби висновок!
з надією на наше майбутнє минулий я.



Письмо незнакомцу
из 2016-10-01 в 2016-10-07

Соседние письма

"* эй. * твой холодильник работает? * чудно. я..." * (Звонок...)

"как дела ты уже отростил бородку если нет то ты..." Дратути

"ПРИВЕТ КАТЯ ТЕБЕ СЕГОДНЯ 13 ЛЕТ ЭТО КРУТО ЖЕЛ..." ТЫ ДОЛЖНА ЭТО СДЕЛАТЬ

"Привіт Паша, robert чи що тобі ще почне подобат..." о наболевшем

"Аселя, Если ты читаешь это письмо то мы наверно..." Любимой

"каким ты себя видишь через 5 лет: я живу в Герм..." my being

История писем одного отправителя

1. Письмо из 2016-10-01 в 2016-10-07. о наболевшем
2. Письмо из 2016-10-01 в 2016-10-07. о наболевшем
О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК