Oх Я!!!

Якось так склалося що я зараз за одну добу до містичного кінця світу трошки щаслива і трошки розгублена...
Щойно отримала листа з липня і хочу надіслати нового в новий липень (2013 - якщо настане, а я не сумніваюсь що настане:) Все що я мріяла дурненька там, вже трошки позбувалося, і моє донде вой вже пройшло. Той хто сидів глибоко в моїм серці, все більше і більше в тумані, і не моя це провина.... одне хочу знати від нової липневої себе: чи він хоч на міліметр ще є у серці, чи нові рани вже там, в нещасному (Панська хата.....) Мабуть зараз ринуть спогади, да чи будуть вони приємні, чи не образив цей новий (чи може через пів року вже колишній) тебе? Чи він досі поруч, чи вже ненависть лише і сором перед собою самою. Іспанські пісні..... так вже склалося, що це єдине що не змінилося за півроку http://www.youtube.com/watch?v=zNxznQ2ubZQ
Зразу попереджую - це не те що я люблю, але це те що має особливі спогади, спогади про мене до...........
Смішним було запитання ЧИ ТИ У КИЄВІ?, хочу перепитати його знов у тої мене з майбутнього. Бо я у Овручі, і хоч це не Рим, не Мадрид і не Рига, але це інше місто і не КИЇВ точно.
Чи ти вже трошки балакаєш по Espanol? Чи вже ненавидиш цю мову?
Я маю міліон запитань, але головне з них : чи ти щаслива? Чи ти порозумнішала трохи?
Бо я зараз вже трохи щасливіша і розумніша ніж та що писала 18-07-2012 (для тебе цілий рік назад). У мене є кохана робота і великі плани, плани змінити світ, хоча б трохи, але перш змінити себе, що я вже роблю.
Я мала подорож туди, де мрії збуваються, але там я пролила немало сліз, і зараз люю, але вже інші причини, навіть тобі важко признатися яка я грішниця, навіть тобі не пишу прямо, але тільки якісь дешеві натяки, не імен, не злочинів.......
Але ж Ох Я! ти все памятаєш! ти все маєш пробачити,і мені і йому. І якщо зараз ти його ненавидиш, то я клянусь тобі, що я мала моменти щастя, а значить все було не даремно і було того варто. Нехай не так, не чесно, не красиво.
Але і я не буа до кінця відверта, навіть трохи брихлива, навіть дуже.... Чи відкрився який ндь обман? Чи все закінчила я чи він? Чи довго я протянула? Чи досі тягну?
Як хочеться відповісти собі у минулому ТАК СТАЛОСЯ ТЕ ЩО ЗМІНИЛО МОЄ ЖИТТЯ, ДОКОРІННО ЗМІНИЛО. Назад вже нема шляху, я тепер Назка, і якщо нова я теж Назка, значить все справді складається по плану, в іншому випадку все або дуже погано, або краще нема куди.
Головне смійся!!! Я впевнена, щр навіть якщо все там погано, ти точно будеш сміятися з мохї поглядів пів року тому. ПЕТЛЯ ЧАСУ... Це щось схоже, бо я відповідаю собі минулій у майбутньому, і навіть не впевнена чи спогади мої залишать цю мить, хочу точно описати її : я сижу в своїй новій кімнаті на червоному флісовому покривалі, зліва великий заєць, килимок закочений, замість шафи, гримерочна вішалка, чемодан на підлозі, безлад довкола, рюкзак з брудними речами з Овруча на дивані, там же сумка від ноутбука. Я пишу це, бо сподіваюсь це допоможе липневій-мені краще згадати мене-грудневу. Бо я мало памятаю ту стару мене пів року назад, яка слухала донде вой, на нашій старій кухні, нічого більше...
що я відчуваю, я не люблю це точно, але я маю залежність, сподіваюсь ти подолаєш її.
Головне що ти насміхаєшся з моїх старих думок, бо ти вже розумніша, знаєш усі відповіді, чому не можу отримати твою відповідь. Мозок аж вибухає від петлі часу (до речі сподіваюсь ти памятаєш про що я, якщо ні http://www.kinopoisk.ru/film/463354/ )
до речі ось тобі ще один спогад: я тоді була у Миколи, зовсім одна, мерзла і дивилася це кіно.
Ось таке послання я посилаю тобі з найхолодніших днів зими в, сподіваюсь, тепле літо (якщо катаклізми і кінець світу нічого не змінили) пробач себе, пробач мене, пробач всіх їх. Насолодись тим що маєш.
Поцілунки
Ти з минулого





ЗАГОЛОВОК: Ох я! (из 2012-07-18)ТЕКСТ: Це не найкращі мої, але все ж кращі ніж оце місяць назад, чи навіть менше. Я слухаю іспанську пісню(Rebecca Beale A donde voy), послухай і там в майбутньому, щоб згадати що було в мене на душі в теплому липні. Чи щось змінилося? Чи ти в Києві? Чи одна? Чи іспанські мотиви зачіпають тебе так само як мене? Чи ти студентка? Чи ти щаслива?Я так сподіваюся, що все так як ти мріяла, або хочаб йде у тому напрямку. Чи ти ще мрієш про корабель? Чи ти зустрічала того про кого мріяла стільки часу, чи вже забула? нещадно викинула з памяті!!! А вже туди йде, помалу, але схоже так скоро мою голову заполонить нова пристрасть, та чи серце? Це літо справді не моє найкраще, багато гарного, але після Латвії, після мого єдиного теплого лютого, після коротких митей життя, тепер все не так. Невистачає, невиходить, заплутуюсь...Але не здаюсь!! нема Італії, нема Мексики, нема Мадриду! Все буде! Я зараз у кращому світі ( там у майбутньому) я вірб в це. Зараз я усміхаюсь отримавши цей лист, зараз я думаю яка ж дурна я була, скільки часу у себе вкрала, а заради чого? Щастя саме знайшло мене, нехай трохи не те що я мріяла тоді)))Чи сталось щось що справді змінило моє життя? Ох моя люба, це ти, але минула ти:))

Письмо из 2012-12-20 в 2013-07-18


Соседние письма

"Привет, Лена =) мне уже пришло одно письмо, сег..." 20.12.2012 на год вперед)

"Здравствуй дорогой Иванов Иван Иванович! Пиш..." письмо из прошлого

"Дорогая Я! Конца света все таки не было?)) ..." письмо из прошлого

"Серег, сегодня воскресенье. и если оля не приех..." Ольга

"Серег, сегодня воскресенье. и если оля не приех..." Ольга

"Держись ты можешь, все будет хорошо) Я сейчас в..." Я понимаю что сейчас у тебя полный ец, но

История писем одного отправителя

1. Письмо из 2012-07-18 в 2012-12-18. Ох я!
2. Письмо из 2012-12-20 в 2013-07-18. oх Я!!!
О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК