Roselyn Marin

Salut,Roselyn! Sper ca acesta va fi numele tau atunci, deoarece el trebuie sa faca parte din viitorul pe care eu l-am planificat. Acum nu am cea mai buna dispozitie pentru a-ti impartasi ginduri pozitive, dar sper ca acum nu-ti amintesti care era cauza. Vreau doar sa-ti descriu acel viitor care sper ca a devenit prezent. Deci:
Tu nu esti casatorita, deoarece eu eram sigura ca inima ta va fi foarte greu de cucerit, mai bine zis, tu vei cuceri multe inimi si le vei fringe, raminind pentru toti un vis irealizabil, o dorinta continua care ucide cu firea sa de otel, de neatins, foc si gheata, cel mai mare mister care exista pentru omenire. Nimeni nu te cunoaste cu adevarat, tu fiind un labirint interminabil.
In al doilea rind, esti o femeie de succes, ai reusit sa construiesti un imperiu bancar si hotelier de neasemuit, fiind o persoana foarte influenta si inteligenta, un excelent psiholog. Deasemnea, ai devenit directorul clubului \"Real Madrid\", iar echipa ti-a devenit o adevarata familie, ai capatat niste prieten adevarati in persoana lor. Prin lista ta de prieteni se afla si CR7, E. Durm, R. Weidenfeller, A. Arbeloa, M. Ozil, T. Kroos, M. Safin, C. Crawford, I. Somerhalder, E. Iglesias, T. Hiddleston, B. Hill, N. Duvauchelle, n. Mills, G. Gustin. Ai capatat doi prieteni, care mereu sunt gata sa te ajute, prieteni de suflet. Snt doi barbati, frumosi, inteligenti, cu simtul umorului, gentlemeni, foarte buni dansatori, foarte atenit, in spatele carora te simti in siguranta si care in taina te iubesc, desigur. Pare o poveste dar... Tu locuiesti in Madrid si ai reusit sa vizitezi majoritatea statelor lumii. Cunosti 18 limbi deaceea multi te admira. Ai un apartament luxos in centrul orasului si o casa minunata in tara ta natala. Acolo locuieste mama ta, fericita, sanatoasa si care nu stie cu ce te ocupi. Fratele tau luceaza la banca, este fericit, sanatos, are grija de mama ta. Prietenele tale din liceu ti-au ramas apropiate: Greta(care cel mai probabil s-a casatorit cu Radu), Tania(posibil traieste in SUA), Veronica, Nicoleta si Dana(cu Nicolai).Sper ca esti o personalitate puternica, ai devenit un fenomen, iar satul tau natal e infloritor, un orasel unde te reintorci pentru a resimti atmosfera care o simt eu acum cind scriu, peretii casei bunicii plini de amintiri... Eu stiu ca tot ce s-a intimplat cu tine nu te-a distrus, nu in ochii celorlalti, tu mereu gasesti un mod de a te descarca. Ai devenit \"The Phoenix\", cea care mereu renaste. Ai supravetuit de atitea ori, esti invincibila, in pofida tuturor pierderilor.
Acum citesti aceasta scrisoare profetica, aceasta marturisire, cu o ceasca de cafea, o ceasca de cea mai buna cafea, admirind panorama orasului nocturn, citind in limba ta materna si amintindu-ti cum scriai aceasta scrisoare. In aceasta zi ai primit multe flori, surprize facute de echipa si imbratisarile calde de la ei. Si Dante. Eu ma mindresc cu tine, ma mindresc si stiu ca si mama se mindreste, stiu ca nu ai dezamagit-o, stiu ca ea e mindra de tine.
Cu drag,
R. M.

jpg (48 kb)

Письмо
из 2015-02-15 в 2019-10-31

Соседние письма

"Приветствую дорогой друг) Интернет невероятная ..." friendship)

"Пару часов назад,написал письмо себе следущегод..." Именно тебе

"Ну привет. Тебе скоро семнадцать. Стааарееееешь..." Привет:) Подведем итоги

"С ДР,типа.Прочитай и поздравляю.(Не приглашай К..." Привет,ШЩЛ?ЕГК:ЕВА:?ГН89786ш74г56щ567нг

"Привет Дашок, очень волнительно сейчас писать т..." Письмецо из будущего/ letter from the future

"Привет! Сегодня 15 января, я болею и в школу не..." Письмо в будущее)

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК