Мій 15-літній друже!

Дорогий Микола :)
Чи краще "Дорогий я"???
Крч...
Сьогодні 24 квітня 2016 року і я пишу лист тобі, моя досвідченіша на рік версія. ;)
Тобі через 2 місяці - 16. Аж не віриться...
Вже почалось, мабуть, майбутнє... Оце, либонь, вже почалось...
Дивно якось писати листа собі... Писав, в більшості, іншим людям (і тільки на 1 отримав відповідь, хоча не до кінця адекватну...). Наскільки я знаю, в таких листах треба написати про себе і про плани для твого майбутнього чудіка :)
І так... To begin with, мені зараз 14, і я в свої 14 вважаю, що добився багато всього. Простим підлітком мені бути не судилося. Хах. В мене класні друзі. Найкрутіша - безперечно Окса. Ну, ще Яра класна. І Броніслав... Останнім часом я підсів на нього. Він крутий чувак. І просто офігенна людина :) Я тільки почав з ним товаришувати... І поки все класно. В мене по суті є два варіанти майбутніх професій (цим зараз всі дохарюють(куди не сунешся - питають, куди буду поступати)). Але в душі вже знаю, який виберу... Я хочу бути священиком. Як це дивно не звучить :) З сімейним станом все ще норм. XD. Мене дохарює Марічка канеш. Але це в більшості приємно ;). Мені поки того не треба. Може я ще не готовий чи що? Але мені поки люди подобаються виключно психологічними рисами. Мені подобається спілкуватися з близькими мені людьми :) Час іде швидко-швидко і хочеться просто сісти і поплакати. А ще я ревную Броніслава... Це дивно звучить, але то так є. Може це тому, що ми з ним поки мало часу разом проводимо. Але мене просто виводить, коли він говорить чи зачіпає когось іншого. 00:55
Прийшла черга на побажагня на майбутнє...
Ну, спершу, напевно, дійсно нормально подружитися з Броніславом. Провести багато часу разом. Замутити купу спільного. Наступне - це вирішити проблему з вибором професії. Вона по суті вже вирішена, але остаточно про це ще ніхто не знає :) Здати нормально екзамени... Ну і все по суті. Перечитувати я його не буду. Та ну його. Папа.
P.S. Все таки перечитав...



Письмо
из 2016-03-24 в 2017-03-24

Соседние письма

"Здравствуй! Пожалуйста, прочти это письмо до ко..." z7-26.03.16

"Любимая Маришечка привет! Написала тебе пись..." Заголовок письма

"Привет, я из прошлого, знаю, ты не готов к тому..." to future...

"Привет Амалия как дела? как жизнь? ты прошла да..." Амалии в будушее


"Салам попалам Лиза,пишет тебе на данный момент ..." Надеюсь

История писем одного отправителя

1. Письмо из 2016-03-24 в 2017-03-24. Мій 15-літній друже!
2. Письмо из 2017-03-24 в 2017-05-26. ВІТАЮ!
О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК