Прохання з 2016

Привіт!
Починаю писати лист про допомогу 23.07.16. Пройшло половина року. Стільки всього, що не знаю, що ще забув написати і як це описати. Чому пишу лист. Рік важкий якийсь. а зима була … Принаймні для мене. Я іноді направляю милість на все минуле і не тільки коли тяжко. Тому і пишу собі. Надішлю по листу в рік в наступних 5 років (сподіваюсь не напряжно буде). Коли матимеш можливість і бажання направляй милість на цей рік. І разово для першого прийому в задану точку часу для спільноі медитаціі нас десяти. Я буду на прийомі в цій точці.
30.6.16
Ідем з Русом робити підшиву (3 день) Рус хворий - переночували раз - холодно було. Зараз збираємось іхати. В інтернаті вставив 8 вікон і чекаю оплати. Коля має в пн перекинути мені. Але сумніви є - були дойобки - думав поіду перероти. На це щоб розрахувались теж попроси милість.
3.8.16
Позавчора сам робив підшиву. Вчора був вихідний. Сьогодні ідемо 324. Вчора мені Коля виніс мозги з своіми монтажниками і предьявами що на мене повісить розходнік, тому-що я не сказав що там складний монтаж. Вся ця ситуація вскрила конфлікт і біль в животі сердці. Це по ходу той конфлікт про який говорив ХА ( з жінками на рівнв маніпури). Вчора з Ірою помолились. Просив щоб зцілились ситуаціі, вирішились ці питання благоприятно для мене.

Чекаю милості (рейки, дікша, попроси параматму приєднатись (я останнім часом з ним вже взаємодію знову)) 4.8.16 з 23.30 до 00:30 (годину) Попроси за процвітання, здоровья, зцілення перепон перед багатством матеріальним лля мене. Щоб за тих 8 вікон в інтернаті розрахувалось і за вирішення конфлікту з Колею за то Шарапово. Щоб закази були на роботу. І для Іри в цей час направ - вона мене дуже підтримує на що дадуть. Я ій написав що ій теж польється. Вона за ))). Я зараз в Новому Тяжино в гаражі на тапчані лежу.

Що відбулось за півроку.

Робота
За Аніскіно і Мортон не заплатили.
За роботу в цеху в Люберцях не заплатили
Робота по монтажах з Мосводоканалом не пішла. З двох спроб. Друга ще тягнеться 2 місяць.
В гаражі місяць машин майже немає - хвости остались які ніяк не зроться (бус за компрессор і біла пятерка)
Женя з Ігором другий місяць працюють в Вікнах Салют без мене. Недавно зняли житло в Істрі і ночують там.
Авео знову вбили. Погнало масло в систему охолодження. Стоіть. Пассат треба краску. Стоіть. Сука ...
Светі затримують зп більше півтора місяця. А позавчора брали штурмом фабрику. Непонятно чи з нею розплатяться і коли.
Я шукав роботу. Пішов на співбесіду і взяли працювати майстром на годину по електриці. В той же день позвонив Рус і запропонував з ним працювати. Вибрав з ним піти. І знову затримки … Все от-от. І ніхера. Злюсь що я такий безпорадний в плані працевлаштування. Сміливості не хватає по ходу перти вперед. Довіри теж до життя
по роботі непогано платять єлектрикам. А в мене досвіду практичного не дуже. Теорія без проблем, а практики малувато.
Зробив офіс. Ще електрику зробити. Столешні щоб фотогрувати торти. Не йде робота. Тупняк якийсь. Домашку по сайту теж немає бажання робити

Відносини та внутрішні проживання
виговорював мамі останніх пару місяців своі претензіі. Розумію що з цього толку … Але мене зриває і знову те саме. Останні дні якось легше правда в цьому плані
Важко за мамою дивитись в цій кутерьмі. А в неі постійні приколи: таблетки, мозг виносить, срачка, сцячка, кашлячка. А треба роьоту робити. Дратуюсь. Света кинула іі на мене. І це теж один з факторів що мене тримає-стримує. Я розумію що це може бути відговорки. Але від цього не легше.
До життя є образа, безсилля щось поміняти. Останній тиждень як в гараж іду то сильне роздратування відчуваю від цього срача, який розростається скільки не прибирай. Еффективність роботи в гаражі просто ніяка.
Є якась образа що Ігор Женьку взяв а я тут сиджу. І все права на машину. Шкодую що іх немає.
З нашими не спілкуюсь. Навіть до Зорьки і Юнн остило все.
Є плюс - з Ірою зустрічаюсь, ізджу на зустрічі. Можу ій виговоритись, іноді просто біля неі плачу від того життя.
Молитись сил немає - нема результату - нема мотиваціі.
Немає бачення що і як рухатись. Особливо в яку роботу піти. Збираю потихеньку інструмент по електриці.
Суіцидні думки крутяться періодично. Вчора проживав болюче одиночество.

Борги
Денискину 70 к, Ніні за приписку, за участок, Хаврату 21, за метал 7 к, за світло 10к, Андрюхі за компрессор 10 к, за дерево 5к і тд і тп. Як це все заібало … Як же ш вони лють в ті борги лізти з надією що вотвсе вистрілить. Кризис, а вони кажуть ні - немає кризису.



Письмо
из 2016-08-04 в 2020-08-04

Соседние письма

"Иду к цели стать очень огромным ! Да и с днюхой..." БУДУЩИЙ МОНСТР !

"Да, именно сегодня парень с которым ты должна п..." СЕгодня

"здравствуй, дурёха. я это ты а ты это я. ахахах..." восходящей звезде

"И вот это письмо должен прочитать я но уже два ..." Ну привет

"Поздравляю тебя с днём рождения, от души от _..." Прочитайте это письмо, Господин Игорь

"Здравствуй, Илес. Или как вас нынче величать? П..." С новым.. годом?

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК