Привєтулі Яна)

Сижу зараз в 2020 в свої 19 і думвю як би я хотіла б це прочитати в 2025. Як твоє- моє життя зараз? Як мій-твій Дімич? Вредниииииий напевно , канешно... мав в кого вдатись . А я сама як ? Я добилась всього чого хотіла ? Я їзджу на машині і все з моїм водінням добре ? Я маю яим хотя б її заправити ? Аххаха) оууу) а малий походу вже пішлв в школу нє? Навчи його бути таким самим ахуєнний як і ти :))) навчи його не здаватись і йти до кінця. Він ж там самий крутий в класі правда ? А згадаєш як я зараз хочу вернутись в гімнастику? Тіки вот як почати ?) сижу і думаю . А майбутня я , вернулась ? Чи дальше шукаю відмовки як це не зробити . А я треную ? Я дойшла до мрії? Я маю свою студію ? Я маю найкращих та важкоуправляємих дітей? Ми ж з тобою про це мріяли:)) якшо ти не дійшла до того то я обіжусь , ну може не обіжусь якшо ти пообіцяєш шо коли задумаєшся шо мрію не здійснила , обовязково це витримаєш :) а ти дальше з Кольою ? Він кричитьь ? Чи він змінився ? Тобі самій зараз комфотно? Просто задаю ці питання тому шо сиджу і страдаю за ним ... він пішов 3 дня тому а я жахливо скучаю і мені сумно ..... цікаво як в тебк зараз , капецьььь просто . Я надіюсь ти немаєш дитини ? Бо ми ж хотіли в 27 взагалі то . Ну першу канешно але якшо нє то хоча б другу. А ти вийшла заміж ? Коля обіцяв в 25 чи тобі вже перегоріло? Зараз доречі сиджу з дімоном і їду головою , він крім жестів більше нічого не говорить :))) для нього мама неіснує . Дуже цікаво який в нього зараз голос , і чи очі залишились такі ж голобі. А він гарний ? Ну для нас він найкращий але став ше найкращіший хахаха вооууу а як навчання? Ти вивичилась чи мене вигнали ше на кінці 1 курсу . Ну я надіюсь принаймі шо я не псіханула і не кинула його . Мама була б в ужасі . Як там вона ? Ти нарешті найшла як з нею поводитись ? Хоча це неважливо аби здорова . А батя мій як ? Дальше працює для всього і для всіх ? Впепнена шо він так і лишився найбільшою опорою сімї. Надіюсь живіт його не болить :( а шмеляка моя як ? Старий пєрєц вже напевно ))) дітей має чи нє ? Якшо так і не взяв мене за хресну йому срака . Я мрія про то . Але фігня , аби він був щасливий і здоровий . А братєльній Бодя як ? Я дальше можу звернутись до ньоого в любу секунду ? Як би там не було приймай і люби його . Він брат і він найкращий . Коли я - ти будеш це читати знай , зараз я плачу . Тому шо я хочу шоб моє життя було кардинально інше . Надіюсь я зроблю це ! Це потрібно , а якшо раптом ні , то прочитай і почни вже звраз ! До речі а шо там по оргазмах ахаххаха?
Яна Вікторівна .... я тебе люблю . І завжди вір себе шоб не було і хто б не був на твоїй дорозі . Все погане повинне бути зараз , і коли я сиджу і парюсь над тими проблемами які в мене зараз це ж пізніше будуть зовсім дрібниці правда ?
Корочє ... хочу шоб я - ти була щаслива . Наше заповідне бажжання завжди було таке , ми загадували його при любій можливості . Надіюсь в тебе вийшло . Ще раз - я люблю тебе і дімчика безмежно . Роби так як хочеш ти і плювати на все , теперешня я страшно хотіла цього навчитись .
З Новим Роком :)





Письмо
из 2020-01-14 в 2025-01-01

Соседние письма

"Ну чтож,привет,дорогой Глеб Я пишу,сам не знаю..." Начало 2020,конец самой длинной «эры»

"Чтож. Пишу тебе (то есть себе) из 2020 года, ко..." Привет из прошлого

"Привет,Алина! Пишу тебе из 2020 года(15января)Х..." ПИСЬМО В БУДУЩЕЕ

"здарова на вечер в хату как говорится в прош..." привет, ючка

"Я Егорка из 2020 , если ты это читаешь значит т..." Будущее

"*Превзойти текущую РЕАЛЬНОСТЬ* означает Перепис..." ideal day

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК