Привет з минулого

Привет Влад, це я, тобто ти в минулому)
Я пишу тобі з 2020 року. Зараз 13.01.2020р і мені 16 років. Я дуже надіюсь на то шо ти воплотив свої плани і мрії в реальність, може не всі, але нічого, все ще попереду. Давай пройдемся по планах та твоїх мріях які ти поставив собі на наступних 5 років.
І так, по-перше я надіюсь що ти зараз живеш, працюєш, вчишся в Варшаві! Біля тебе завжди є Веталь, Саня і всі їхні спільні друзі (Толік, Андрій, Антон і тд) і надіюсь шо ти там не як відлюдок і тоже подружився з ними всіма хах...
Буду писати цей лист пару днів, бо хочу написати все і не забути шось. Твої мрії і плани буду писати не попорядку і не в топ якись, а просто шо згадаю то і пишу)) Такшо просто читай, згадуй себе в 10 класі і надіюсь я тебе(себе) ще більше змотивую і дам надхнення якесь)
Начну може перше з такого общого трохи, а потім більш до особистого)
В тебе зараз є 5 най-най кращих друга - це Вася Фредина, Макс Кінах, Юра Шляхетка, Святік Татарин і Макс Добровольський. І наша група і опше просто ми всі називаємся "Банда Налисників" і 1 з твоїх цілей це зберегти нас всіх, нашу дружбу і спілкування. Коротко про кожного: Вася планує поїхати в Англію(Лондон), працювати з татом на стройці і дальше на даний момент я не знаю. Макс Кінах щяс вчиться в Галицькому ліцеї(бурса) і хоче бути поваром в Тернополі. Юра скоріше за все буде в Тернополі, він не хоче вчитися ніде, ніде працювати опше, але хоче бути бізнесменом. Святік ще не оприділився чим хоче займатися, але хоче вчитись і розвиватись зі мною в Польщі. Дуже надіусь шо він зараз десь з тобою в Варшаві чи в другому місті в Польщі. Макс Добровольський хоче піти в армію і потім стати поліцією в Тернополі. Дальше ше не згадав, тому давай перейдем до особистого.
Надіюсь ти працюєш програмістом або другим IT-шніком хах:) Якшо так, то ти мусиш мати зарплату десь 2000$ або 7000-8000zl в місяць. Да, це мало, але все ще попереду!! Ніка жива здорова, їсть, плаває, лазить. Вот хочу замовити їй більший акваріум. Зараз кстаті майже пройшов 1 рік як Зеленський став президентом України. Ше триває війна на сході, ше українці живуть нещасно. Надіюсь Укра хотяб попробує ввійти в ЄС та НАТО. Ти також планував зайнятись вивченням музики, шоб писати треки, біти і в майбутньому писати свої пісні і викладати на різні платформи, а вдруг зайде людям трек хоть якись, хайпанеш і діло в шляпі пхахпа) я серйозно*-_-
Нині Bitcoin по 8100$ і зараз кажуть аналітики шо за 5 років має вирости десь до 50000$, і як там щяс він?))
Купив вже якогось корча за 1000-2000$? Шоб трохи попрактикуватися їздити по ахіренній Варшаві)
Твоя мрія про першу норм машину це Audi A7 ~2015р Рестайл Бенз 333 коня.
!!УВАГА!!
Зараз будуть 2 най-най пре-пре най важливіші твої мрії!!
1)Щоб тато вернувся до нас в сім'ю і ми жили повноцінною щасливою сім'єю як і колись!!
2) Ти дуже дуже дуже хочеш бути разом з 1 людиною! Тебе мучають багато странних почуттів! Прошу тебе, добийся!!! Це Христя Миронюк(Мельник)! Згадай початок 10 класу... Як ти ж хотів з нею бути, али ти тоді дураком був і провалив цей шанс, ти їй подобався а вона тобі, шо ше ть треба для того шоб бути разом ?! Завалив, в тебе це був такий перший серйозний раз коли ти по справжньому влюбився в дівчину, її красу і в людину! Її характер, душу, думки і тд! В вас було багато спільного, але ти боявся дуже бути відвергнутим і тому завалив це. Показав себе з гіршої сторони і вона сказала шо вона не готова до стосунків ні з ким, шо вона любить бути самостійною і не залежати ні від кого і шо для неї було важливіше сім'я і друзі. І тоді ти чуствував себе повністю пустим, впав в глибоку дипресію і тобі не хотілось даже з кімнати виходити, та ти опше нічого не чуствував тоді. Але твої лутші на світі друзі тобі помогли, підтримали і витягнули з тої дипресії і стресу! Дякую дуже най більше Святіку, далі Васі та Юрі(від остальних я всьо скривав) ви лутші! Мені зараз даже важко про це писати бо мене переповнюють почуття! Ти мрієш бути з нею разом! Зараз вона каже, шо скоріш за все поїде в Польшу вчитися може в Варшаву. Якшо вона реально зараз вчиться в Варшаві чи взагалі в Польші і ви не зустрічаєтесь, то парень, копай собі погилу! Ти мусиш бути з нею! Разом на віки, жити разом в Варшаві, подорожувати, щасливо жити і любити і мене переповнюють почуття знов, я б аписав 1662537553574 слів про неї. Але знай, це людина твого життя, случайностей поверь мне, в жизни не бывает... Це прекрасна людина! Будьте разом і живіть щасливо! Роби все щоб зробити її і себе щасливими! Дуже хочу і надіюсь шо ви зараз разом читаєте цей лист і любите одне одного і ви разом! Інакшого розвитку подій я даже чути і знати не хочу! Ти ть почув мене! Всьо, давай, надіюсь ти поняв мене і зробив висновки! Христя, я тебе дуже дуже люблю сонечко! <3 Буль ласка поцілуй зараз її, обніми сильно-сильно і скажи шо любиш!!
Поїхали далі) Якшо ти забув, то ти обіцяв доказати всім, а іменно Юрі, шо через 5 років в тебе в житті всьо буде ахуєнно! Бабло шоб нівчому не відказувати собі, брендовий шмот, діловий костюм Versece і тд кароче. Якшо не дай Бог цього нема, то ти маєш максімум 1 рік ше! Дєйствуй! Мб згадаєш щяс))
І запомни шо ти више! #више #явише Пхапахпхахп згадай пж якшо забув) Да, више через букву Ш - виШе, це важливий нюанс))
Вбив вже Ліча в WoW Circle Lich King? хвапххапхва не в тему але я вот згадав і написав, якшо шо, то шяс на ДКДД в тебе 5,7к гс))
Зроби сам або скиньтесь з Ветальом на якись чоткий трохи дорогий подарок мамі на якесь свято!!
А через років 5 твоя мрія була подарувати з Ветальом мамі якусь машину гарну, так як це її мрія і вона завжди хотіла її, даже ше років 7 тому пам'ятаю як хотіла машину, тому давайте, ви сини, зробіть маму щасливою! Зробіть гарний подарок якись Бабусі і Дідусю обов'язково!
Ти дуже дуже мрієш про собаку! Я знаю, шо Христя тоже, такшо обговоріть це обов,язково) Ім'я для хлопчика песика - Зевс. Рішайте шось))
Ну і звішно шо ти щяс маєш мати ахіренний ноут на віндовсі, iPhone 15(не точно бо хз який там щяс самий новий) Apple Watch 5 десь, AirPods. І якшо по якимось не понятних причинах в Христі нема цього всього, то скоро 14 Лютого - День Закоханих(св.Валентина) такшо давай! Не жалій не неї нічого і бережи її як зіницю ока!
Підтримуй спілкування з Владом Бегейом, твій однокласник, який після 9 класу поїхав в Лодзь вчитись на кондитера і казав шо через 5 років може буде в Варшаві вчитись. Він розумний, хороший і просто класний пацан!
Також я планую запустити бороду, такшо потім нижче порівняй фотки) Зміни шось в свому образі ше шось крім бороди.
Займись жостко саморозвитком! Я зараз планую в майбутньому зайнятись жостко саморозвитком, дуже багато інфи получати десь цілий 1-2 місяця, вчити то, шо мене інтересує, наприклад так як я казав ранше, музика, біти. Ше до речі я щяс почав трохи вчити трейдінг і взагалі фондову біржу, акції компаній, інвестиції в них і виплачування мені з них девідентів. Надіюсь ти цим теж ше більше інтересувався і може торгував даже чимось. Багато читай книжок! Позаказуй собі книжки про біржу, про програмування, про IT, документальні і багато інших по тих твоїх інтересах!
Кстаті, щяс Веталь мріє скупити багато акцій компаній і жити і кайфувати суто на виплачені девіденти. Я надіюсь шо в нього вже є акцій трохи. Розкажи йому це, нагадай і додай йому ше більше надхнення і мотивації!
Я мрію про декілька тату, 2 малюнка і 1 напис на руках. Малюнки хз, а от напис має бути якись або мотиваційний або важливий для тебе просто.
В мене проблема з рукою, ключицею і хребтом. Скоро я почну нею займатись(планую). Нічо такого не буду писати, але просто скажу 1, це дуже велика проблема! Не дасть спокійно як всі жити, будуть комплекси, боязливості шось робити бо будеш знати шо ти не зможеш це зробити через руку, шоб не замітили, бо шо казати якшо спитають шо таке і тд. Ці комплекси зараз в мене є. Вони малі, але стають дууже великими коли приходить якись момент і я розумію шо в мене з рукою...
Якшо ця проблема не дай Бог ше досі є в тебе така як зараз в мене, то я хз... Це дуже страшно... Тому шо в тебе вже такий вік шо я хз як це можна виправити без хірургічного втручання, яке я ніяк не хочу, бо є шанс шо всьо стане ше гірше... Тоді включай мозги ть на поних 300% і думай шо робити і бистро действуй! Пойми - це біда, але це виклик і випробування на всьо життя! Ти ізбраний так сказать без шуток. Тому прошу, не завали своє повноцінне життя! Задумайся пліз і зроби нормальний висновок! Я знаю, ти можеш! Просто треба мотивацію на це виділити і всьо го розривать ть всьо і всіх і йти до свого! Think about this man!
Я десь тиждень вже не дописував цього листа, бо думав шо ше написати. Чесно так і не придумав))
Ше хочу сказати шоб ти там запрошував до себе друзів в гості на якись там тиждень хоча б. Ну там Юру, Васю, Максів, Святіка(але надіюсь шо він поїде все таки). Так таке кароче, вроді на даний момент нічого більше такого шо розказати.
В прощання хочу сказати, бережи батьків, близьких, сім'ю та родину і друзів! Надіюся ти виконав вже все те, що я виже написав. Якщо ні, то у тебе ше є час! Надіюсь я тобі хоть чучуть надхнення приніс і в тебе все получиться!! Я вірю в тебе! Давай, рви цей світ!!!
До нових зустрічей, Влад))
Пака...

jpg (171 kb)

Письмо
из 2020-02-17 в 2025-01-26

Соседние письма

"Я не знаю тебя, я не знаю где ты живешь, чем за..." Хэй!!!! Привет!!!

"Пишу тебе в 17-18 февраля! Не верю, что ты дожи..." Привет, Вадим!

"Начинаю писать в 13:50 18 февраля 2020. Веста..." Веста, 13 лет, 2020. Привет, из 20 года:))

"Привет Влад, це я, тобто ти в минулому) Я пишу..." Привет з минулого

"это Дана и Никита из 2020-го года. надеюсь у те..." привет, Дана!

"Віка, хз чи ти це прочитаєш через рік, але в лю..." віка чурка

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК