бобрічка кохана з днем народження!

доброго ранку улюблена! сьогодні 13 жовтня та я тебе вітаю з днем коків! зараз я відчуваю що 16 років це дуже багато....... але..... з ним! сьогодні був кайфовий день! я тая лена член та аня попа коштували суші та займалися сексом! було круто але я забула свою підвісочку.... нічого страшного! віднедавна я лена и аня почали спілкуватися.... це так... круто... але я відчуваю що аня трошки соромиться.... сподіваюся це пройде! вона дуже мила... мабуть вона мені подо..... таааааааак сьогодні був епік фейл також, але навіть не дивлячись на це біуло круто! я стрибнула з вікна у школі, але йобана ангелина та інші пішли на! було трохи сумно коли ми йшли до лени... або це круто! я люблю цей день! сподіваюся дівчаткам також сподобалось.... слухаю плейлист надькі! зовсім нещодавно почали спілкуватися.... файна дівчина! дід захворів короною але я вірю що все буде добре! хочу до тані:( в севастополь:( мати каже що поїдемо навесні..... еххх коли мені вже буде 18 рочків... як там в особистому? дай вгадаю - нічого нового)))) але це добре. сподіваюсь ти не зробила ніякої дурниці >:( жах тобі вже 16.... так багато... 11 клас... дивлюся на куніньку... така мила крихітка... піду ка я до мами. Я ДУЖЕ ЧЕКАЮ ПОКИ МОЇ ЙОБАНІ КАРТИ С ГЕНШИНОМ ДІЙДУТЬ ДО МЕНЕ БО СУКААА Я ТАК НЕ ХОЧУ ГРАТИ ОНЛАЙН. все крихітко, люблю тебе, цьомаю! сквад сквад сквад сквад єто наш знак



Письмо
из 2021-10-13 в 2022-07-21

Соседние письма

"instagram est. 2010 @dragunov97 Публикация..." 01.01.99 - ninety-nine, this year is now!

"Надеюсь я получу своё письмо в нужное время. И ..." вероника

"Я люблю шоколад. Я до сих пор в школе. Как дела..." (Ты сама диктовала, что хочешь написать) Шоколад

"Тыгыдык тыгыдык тыгыдык тыгыдык тыгыдык тыгыдык..." Не забудь пожалуйста про это мем

"Аружан салем Бүгінгі келіп жеткен 19 жасың құ..." моя жизнь из 2020-2021 года

"привет. я не знаю кто ты, откуда ты. но я надею..." привет бро

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК