19 Настюха

Ну що ж, Настюха, якій 25. У 19 ти думала, що, не втіливши своїх мрій до 25 - покінчиш з життям. Проте, чи залишилася ти неймовірно гарною, чи стала ще гарнішою , чи може навпаки страшненькою, я сподіваюся, що ти щаслива. Назараз, ти в Англії. Я б не дуже хотіла, щоб ти поверталася до України, адже завжди мріяла про англомовне середовище та Гаррі. Зараз ти в пошуках себе та депресії, проте продовжуєш знімати відео , та трохи співати. Я хочу вірити, що ти любиш те , чим займаєшся. Музика чи психологія. У моїх божевільних мріях ти шалено знаменита артистка та одружена на Гаррі Стайлсу. Хоча зараз тобі й подобається один хлопчик, але йому 14, тому ці думки ти всерйоз не сприймаєш. Я хочу вірити, що ти зароєш ту кількість грошей, завдяки якій можеш дозволити собі жити в замку та відпочивати й подорожувати скільки захочеш, пробувати екстрим. Щось мені підказує, що ти дуже матеріально успішна, проте не маєш стосунків з чоловіком, адже з цим завжди не клеїлося. Якщо навіть так, ти неймовірно цікава та ахуєнна, тому , можливо доповнювати себе постійно якоюсь людиною не дуже й треба. Зараз я не хочу, щоб ти покидала музику хоча співати у тебе зараз в 19 виходить трохи хєровенько. Крч, якщо ти не щаслива то їби все на і вали з цього світу. Можливо там у тебе 10 дітей і ти не зможеш хоча врядчи. Я бачу твого хлопця дуже красивим, цікавим та веселим, а ще він тебе обожнює хоча нафіг треба. Якщо ти не стала знаменитою артисткою в Англії та USA їби це все і або вали, або займайся чимось іншим та будь щаслива! А ще ти хотіла піти в стріп , але не йшла, якщо ти в 25 успішна стриптизерка це кайф, якщо тобі подобається то. Можливо , ти вже дозріла емоційно і не мрієш про славу , в такому разі, я сподіваюся, що ти щаслива і знаєш англ, фух, скажи що ти не повернулася в Україну ну якщо так значить ти того хотіла, а твій девіз «життя одне, тому робитиму те, що хочу, доки жива і по на інше » Ок, я знаю, що ти мутиш з Гаррі у вас кохання, а ще не можеш відбитися від продюсерів та режисерів , які хочуть бачити тебе у своїх проектах!



Письмо
из 2022-08-06 в 2028-07-31

Соседние письма

"Привет ты это я из прошлого ты телефон не разб..." ЛОЛ

"Привет, я очень хочу поступить в призидентскую ..." Письмо

"сегодня седьмое августа ,и мы поссорились с род..." Привет Рияна, Я-Рияна

"Привет, лошара, как ты? Да, ты " Привет

"Пишу в дополнение к предыдущему письму, скорее ..." Шизоид

"привет Даша из будущего, пишу тебе в час ночи ..." для меня в 2027

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК