Пройшло трохи більше року

Привіт Наталі! Як ти там, все добре? Звісно, часу пройшло не багато, але маю надію, що життя в тебе таки змінилося, до того ж, у кращу сторону. Бо ж зараз твій навчальний рік починається не найкраще, нажаль. Перша твоя задача була схуднути. Розумію, це звісно на грані фантастики, але може твоя лінива срака таки здвінулась з місця, і зробила щось з собою, ти ж сама розумієш, що це потрібно. Якщо не дай бог ти таки цього не зробила (блін Наташа, не можу повірити, а випуск як?) то вийми з рота бутерброд і марш бігати, дурепа!!!!!!! Ладно, лишим цю тему в спокої, але все таки надіюсь, що зря на тебе налетіла. Як пройшов твій рік, я так хочу, що б ти не була і далі в свої 19 форева алон, а мала хоч якісь стосунки, як же мені шалено цього хочеться!!!! А ще надіюсь, чи тебе не угаразділо вернутись в "Тандем", бо якщо це так, то це, Наташ, тупо, тьотя Оля тобі казала, що це на краще, так що погано якщо ти повелась на своє ниття і пішла туди знову. Так ладно, заб'єм. Ти пішла на роботу, вже все таки два місяці після випуску, до речі як він там, круто було, а ще, в тебе червоний диплом, чи як? Надіюсь тобі твоя кураторша любіма не спортила ні диплом, ні взагалі рік.Ну і ще, налагодилась ситуація в країні, коли АТО закінчилось, Крим наш? А, а що там безвізовий, якщо є, то збери гроші з зарплати і поїдь кудись, тобі ж хочеться. Ааа, забула, а що там машина, вийшло в папи з обновочкою для тебе, надіюсь вийшло! Кароче, я думаю, ні я впевнена, зараз ти щаслива і красива, і будеш ще щасливішою і красивішою)))) Цьомки бомки, ще колись напишу)))



Письмо
из 2014-08-13 в 2015-09-01

Соседние письма

"Привет, дорогая! Подсказали про такую идею как..." привет, самая женственная мудрая красивая любимая девушка на Земле

"Привіт, Наталі, Пишу тобі Я, ну тобто сама ти, ..." Пройшло шість років! Надіюсь ти ще користуєшся цими адресами)

"Привет семиклассница.Пишу тебе из прошлого.Завт..." С праздничком

"Привет ровно пять лет назад мы с тобой спорили ..." Спор

"Вчера был тот самый день! Ожидание закончено. И..." Дождались


История писем одного отправителя

1. Письмо из 2014-08-13 в 2015-09-01. Пройшло трохи більше року
2. Письмо из 2014-08-13 в 2020-07-21. Пройшло шість років! Надіюсь ти ще користуєшся цими адресами)
О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК