Look ok hello

Доброї любої пори доби. Шановна Юліє. Це пише тобі 22 ти річна Юлько. Спішу нагадати тобі про твоє життя у жовтні 2016 року. Це був до біса веселий рік. Ти була на #zaxid #zaxidFest 2016. Ти була дуже щаслива у ті моменти. Але не було Дмитра Смолка, що тебе час від часу вводило у страшенну тугу. Люди навіть не розуміли що з тобою діється. Дмитро був у лікарні у цей момент, хворіючи язвою. Ти навідувала його тричі. І він витворяв з тобою в коридорі те, що б ти раніше ніколи не зробила. Щодо Діми. В вас гарячий секс, безсонні ночі, приємні емоції. Бувають і сльози. Бо ти істеричка, егоїзм і параноя не дають тобі нормально жити.
Ти на цей момент касир продавець торгового залу у пр мережа сервіс львів. Супермаркеті Близенько на Стрийські 57. Ненавидиш директора Любомира Гавриліва, Обожнюєш і дружиш з Софією Гец і Оксаною Іськів. З ким і працюєш. Також дружиш з Вірою . І всім серцем щиро скучаєш за найкращою з кращих подруг Оксаною Тимків. Люблю її надалі. Вона в Польщі з Лукашом зустрічається .
Сонечко, надіюсь ти отримала підвищення, або кращу, більш оплачувальну роботу. А також надіюсь, що ваші стосунки з Дімою досих пір тривають . Палкі поцілунки, гарячий секс і весілля на носі. У вас квартира є і багато бабла. І безмеже кохання. Яке незакінситься. Люблю тебе. Тримайся там. щасливого тобі життя



Письмо
из 2016-10-08 в 2016-10-09

Соседние письма

"Дорогая Душуня, поздравляю тебя с днём рождения..." Даше

"Пишу тебе письмо из далекого 2016 года, вот как..." Любимая Александра!

"Привет! Тупое начало, я знаю, но все же" Прекрасной леди Арине

"Здорова.. Надеюсь ты добилась всего самого лучш..." привет))

"Привет!!! С днюхой.. Любанчик... Как ты? Наде..." мне из прошлого)

"Привет!!! С днюхой.. Любанчик... Как ты? Наде..." мне из прошлого)

История писем одного отправителя

1. Письмо из 2014-06-13 в 2018-06-29. Заголовок письма
2. Письмо из 2016-10-08 в 2016-10-09. look ok hello
О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК