Лист у майбутнє.

Привіт з минулого.
Так...це я Ксюша, яка одного дня вирішила написати лист собі у майбутнє. Я знаю, коли ти майбутня отримаєш цей лист, тобі буде дуже приємно. Читаючи його, ти будеш посміхатися. Якщо чесно, я не думала, що це буде так важко написати собі лист. Відкриватися завжди тяжко, особливо '' Snow Queen - сніговій королеві''. Я давно назвала себе сніговою королевою, адже це звання повністю характеризує мене. Напевно саме зараз той час, коли я маю відкрити всі свої карти і тобі майбутній розповісти про те, яка я зараз... Загалом, я закінчую 11 клас. Мені 17. Насправді все дуже складно, тому що ходить вірус. Навчання дистанційне і мене це дуже бентежить. Цього року мені надзвичайно складно. Спочатку помер дідусь, а потім почався вірус. Я весь час хвилюйся про своє ЗНО, про своє майбутнє. Я дуже боюся, що одного дня виявиться хтось хворий з моїх близьких. Я хочу жити, а ще більше хочу, щоб жили мої рідні. Про це ми вдома дуже мало говоримо, бо всім складно. Я не починаю зайвий раз цю тему, бо вона зводиться тільки до однієї фрази '' нам всім буде кінець ''. Нуу, це моє становище на даний момент. Загалом я дуже спокійна, дуже добра до людей(тільки шкода, що люди цього не цінять. Мені вже не один раз казали, що мені з моєю добротою буде важко жити на цьому світі) дуже люблю свою сім'ю. Брат для мене найрідніший. Його я люблю найбільше. Він моя підтримка. Так, ми дуже часто сваримося, навіть б' ємося,але ми розуміємо одни одного. Між нами дуже багато таємниць, він єдиний хто знає про мене ВСЕ. Друзів у мене немає...Так, немає... Це не дивно, вони зраджують і роть боляче. Я дуже розумна дівчинка, яка прагне поступити на безкоштовне навчання. Нехай мої батьки ті гроші, які мають витратити на моє навчання, краще складають мені на квартиру, або на те, що потрібно для них. По життю я '' грустный подросток ''. Так, мені складно, мені не вистачає підтримки, але я сильна. Я зумію з усім справитися. Я вірю, що все буде добре, я вірю, що я досягнув своїх цілей.
Що побажати тобі майбутній.. Я навіть не знаю. Ти майбутня напевно дуже змінишся. Але все ж таки, я хочу щоб ти не загубила свою доброту. Я хочу щоб ти поступила на безкоштовне навчання. Я хочу, щоб ти підтримувала своїх батьків. Я хочу, щоб з братом ты стала ще ближча. Я хочу, щоб нарешті ти в своєму житті знайшла справжніх друзів, які будуть тебе підтримувати, а не тільки ти їх. Я бажаю тобі успіху, здійснення мрій, упевненості в собі. І да..ледве не забула. Може досить бути сніговою королевою! Відкрий своє серце для людей. Можливо не всі вони такі жорстокі. Так, я знаю, що тобі ще не раз буде боляче, але терпи, на помилках мм здобуваємо досвід. Нуу.. Я не знаю, що ще тобі сказати. Процвітай, цінуй кожну хвилину свого життя, адже воно дуже коротке.
~ твоя Snow Queen ~
***
12. 04.20 22:31
@dark_sun_ks



Письмо
из 2020-04-12 в 2020-09-01

Соседние письма

"Привет Стасян это Стас из 2020 года!! Как там ..." Привет из 2020

"Здравствуйте, незнакомец или незнакомка! Если в..." Путешествия в прошлое

"안녕 ~ 넌 이 편지 잊지 않았잖아? 너는 장성한 나야 내가 넌 달라졌는 것..." 안녕하세요

"Привет Ильдар из будущего, я Ильдар из прошлого..." ТВОЙ ПОДАРОК!!!!

"Привіт, моя найтупіша і найбільш дибільна любим..." Привіт, моя дурочка

"Дорогая Расият, сейчас 12:35, 12 апреля, я не ..." Депрессивному оптимисту

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК