Привіт в 2021

Так, Катюня, тобі сьогодні 18. Це такий собі подарунок тобі на день народження від 16-ти річної Каті з 26.04.2020. Я сподіваюся ти здала зно і поступила туди куди хотіла. Надіюсь комплекси по поводу лиця, фігури, голосу пройшли. Надіюсь ти не боїшся вже спілкуватися з людьми, дай боже тобі не боятися. Надіюсь ти знайшла друзів і тобі не сумно. Шо там з Аньою? Поки мені лень з нею общатись. Вона думає що розумніша за всіх і всігда мене повчає. Ненавіжу це. Вона не розуміє мене, вона не розуміє як це не мати друзів. І я не маю кому це написати, тому пишу і тві. Почитай свій тві) ну з мамою і татом отношенія норм. Сидимо на карантині. Надіюсь і тебе там корона вже пройшла і все добре і всі живі і здорові. Машуня і Соня напевно вже такі взрослі) дідориско надіюсь лишило лільку і все добре. З бабоньою і Вітькою надіюсь тоже все добре. І з когутами старшими. Надіюсь в тебе там на любовном фронтє все харашо))З Томасіком що там? Лінзи носиш? Сподіваюся ти змінилася, повторюся, перестала боятися спілкування і завела друзів. Шо там тьоті Наташині внуки? Ганютка ще бодурствує? Коло хати 3 коти? Зараз я вчу англійську і надіюсь, що в тебе там добрий С1, ну ти понімаєш, да?) Здоровля, щастя, чудовиих друзів і всього хорошого! Я вірю, що у тебе все получиться!!!!)))
P.s окр пройшло?



Письмо
из 2020-04-26 в 2021-11-05

Соседние письма

"Мой дорогой и замечательный человек. Открытая в..." Ну, здравствуй, Настя!

"Привет, Вот и учебный год подошёл к концу, а..." Письмо самой себе.

"Привет, солнышко. Пишу я тебе 26 апреля 2020 ..." О важном, о котором часто забываешь

"Привет, моя любимая, дорогая Анютка! Ну, что..." Письмо 26,04,2020

"Привет Мирослава, я это ты из прошлого пишу это..." Прочти

"Ну что? Как там у вас? Карантин закончился? В 2..." Ярилова Алёна 26 апреля 2020 год

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК