Твоя мотивація ❤️

Будь ласка, зроби все можливе, щоб запам'ятати це життя. Спробуй все нове, тобою не звідане. Іди в похід, в гори, поїдь на море, поїдь в інше місто до родичів або друзів, відкрий для себе нові місця в твоєму місті, адже ти стільки ще не бачив! Знайомся, спілкуйся, вистачить соромитися! Згадай давніх друзів, відпусти образи. Хоч трохи дозволь собі бути спонтанним. Якщо тебе будять о другій годині ночі друзі, щоб погуляти по нічному місту / з'їздити кудись, вони не божевільні і це зовсім не безглузда ідея - погоджуйся! Серйозно, чим більше спонтанним поїздок, тим більше спогадів, які ти ніколи не забудеш.
Спробуй нову їжу, балуй себе свіжими фруктами і ягодами, навчися готувати своє фірмове блюдо, здивуй своїх близьких! Пий найсмачніші напої, смузі і спробуй приготувати освіжаючий лимонад сам. Багато ходи пішки, катайся на велосипеді, займайся спортом. Почни робити зарядку вранці, спробуй себе в йозі і не забудь хоч раз проїхатися на роликах!
Візьми в звичку вечірні пробіжки, медитації, і обов'язково займись розтяжкою. Адже це твоє тіло, так почни нарешті за ним доглядати, якщо до ти не робив цього. Приймай ванни з бомбами і пелюстками троянд. І обов'язково спробуй сходити в кінотеатр під відкритим небом, це так круто! Ходи на різні фестивалі, пропускати їх така дурість. І на концерти, як без них.
Влаштуй пікнік, поїдь на шашлик з друзями на природу. Займися розвитком свого інтелекту. Стільки часу на це! Склади річний список книг і дерзай! Можеш навіть освоїти нову мову, напевно ти давно хочеш опанувати англійську. Або займися мистецтвом, раптом у тебе прихований талант? Вивчи пару улюблених віршів, і читай їх собі завжди, коли сумно на душі. Створи свій річний плейлист. Уяви як потім буде тепло на душі від цих пісень.
Зустрічай світанки і заходи, особливо на даху, і кожен захід ти запам'ятаєш, обіцяю. Фотографуй. Кожен день. Можеш завести альбом, і роздруковувати щотижня нову порцію фотографій. Так в кінці літа ти отримаєш максимальну дозу літніх спогадів!

Що завгодно, але тільки прошу тебе, не витрать своє життя на соціальні мережі і вічні посиденьки вдома на самоті. Тільки не проведи його так, щоб в кінці сказати: "вау, я знову даремно провів цей рік". Ти ж знову будеш шкодувати, воно тобі треба?

Так просто зробити це життя незабутнім. У тебе з'явилася нова можливість втілити все це в реальність.

І я впевнена, ти не пропустиш цей шанс.



Письмо незнакомцу
из 2020-12-15 в 2020-12-16

Соседние письма

"Ну привет друг,Щас мне 13 лет,у меня старый раз..." Я из прошлого

"Вера , йди по своїй дорозі , снімай далі , і ду..." Вері через декілька років

"Сегодня 2020 год 15 декабря , скоро у меня ент ..." Привет мне из будущего

"ть я красава почти 3к инвентарь в кс и ты топ" привет из 2020

"Привет! Я пишу тебе это письмо из 2020 года. Се..." Письмо из 2020 года

"Прошу живи дальше, никогда не думай что смерть ..." Будущей мне

История писем одного отправителя

1. Письмо из 2020-12-14 в 2020-12-15. Твоя мотивація ❤️
2. Письмо из 2020-12-15 в 2020-12-16. Твоя мотивація ❤️
О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК