Письмо в майбутнє

Знайшла свій лист собі, який написала ще в березні минулого року і тепер хочу порівняти, що здійснилось, а що ні. Сьогодні 1 липня 2022 року, в країні війна вже 4 місяці... Як я писала в минулому листі, що зараз мені та курсова і заліки дійсно здаються дрібницею, адже ще більше розумієш, що ніяке навчання не стає в порівняння з людським життям. 24 лютого росія пішла з війною на Україну, а в цьому їм також допомогає Білорусь, територією. Тому моя мрія про відвідування цієї країни ще відкладається на невідомий термін. Доречі, закордонний паспорт я таки зробила, тому просто залишається чекати вирішення інших проблем. Тим літом ми все таки поїхали в чудове місце і провели там незабутній тиждень, в цьому році також планувалася схожа поїздка, але все відкладається. А воно і не страшно, зараз розумієш, що будь-яке місто країни чудове. А ще я знайшла роботу, про яку навіть і мріяти не могла. Ніколи не думала, що повернуся в рідну "Скелю", і не просто в гості, а на офіційну роботу. Моєму щастю немає меж)) а так як в мене є робота, то мрія про татуювання стає на крок ближче.
І все таки я кинула навчання, це все вийшло спонтанно, я збиралась йти на 3 курс, вже заново заселилась в гуртожиток, а через пару днів я знов приїхала в університет, але вже щоб забрати документи)) ще одна мрія ✅. Я літом мала йти на кондитерські курси, щоб досягти ще однієї своєї цілі - стати кондитером, але кляті москалі вирішили мене від цього врятувати 🙄. Ну нічого, Україна не здається, ще трошки і ми будемо жити ще краще чим було. Україні допомагають багато людей, як на фронті, так і за кордоном. Наші люди неймовірно сильно об'єдналися проти зла, і скоро ми його виженемо з нашої землі. Я впевнена, що коли буду читати цей лист через пару років, я буду згадувати це все і не вірити тому, скільки всього пройшли українці, заради своєї волі, свого життя і своєї країни.
На моїй роботі (музей 2 світової війни) велика кількість експонатів, які пов'язані з війною, і раніше для мене це були речі, які в минулому, вони вже нікому не заподіять зла, але зараз я дивлюсь на деякі міни, або снаряди і розумію, що зараз, в інших містах точно такими самими речами вбивають мирних людей і це не може не викликати сумних емоції. Бачила багато військових, які допомагали музею, і вже 2 чи 3 тижня вони на передовій, і не знаю, живі вони чи ні... Я сподіваюсь що з ними все добре, і вони повернуться сюди цілі та здорові. Скоро все буде добре, життя вже потихеньку повертається до того, яке воно було до війни, але все ж іноді сирена нагадує, про все, що відбувається довкола.
Коли я прочитаю цей лист, я хочу щоб на той момент вже все було добре і у нас, і в країні. Ми будемо жити та квітнути, як ніколи раніше. Щоб здійснювалися всі наші мрії, щоб українці не знали горя, а маленькі діти не знали, що таке вибухи🙏
Я повернусь сюди через два роки, сподіваюсь нареченою або вже дружиною, з великим асортиментом власних десертів, з патріотичним татуюванням і зі здійсненими мріями.
Слава Україні!

jpg (129 kb)

Письмо
из 2022-07-01 в 2024-07-01

Соседние письма

"Сейчас 01.07.2022г.Мне 13 лет. На данный момент..." Как говорил дядюшка Альцест-

"привет , я получила твое письмо , хочу сказать ..." денисе

"как минимум раз в год встречаться вояжем и повт..." вы с Викой решили

"Короче вещи по почте, удалил из зенли,вк, телег..." Дебил

"Сейчас всё по,серая жизнь,нету желания жить воо..." Привет,как ты?

"ахах привет) я даже не знаю зачем это пишу, но ..." я хочу хоть с кем-то пообщаться

История писем одного отправителя

1. Письмо из 2021-03-24 в 2022-07-01. Лист мені в майбутньому jpg (70 kb)
2. Письмо из 2022-07-01 в 2024-07-01. Письмо в майбутнє jpg (129 kb)
О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК