Оксаночка тобі..))

Ну привіт дорогенька.
Твоє життя кардинально змінилося за останій рік. Ти втікла зі свого теплого гніздечка, від батьків, від "друзів", можна сказати, що і від самотності. Твоє життя дуже змінилося. В цьому вина лише ти. Ніхто тебе не змушував цього робити. Але я впевненна, що ти і не шкодуєш, бо ти досягла того чого хотіла. Тепер ти живеш своїм життя, тебе ніхто не контролює, ти не нервозишся, в тебе все добре. Ти сама вирішуєш як тобі жити.
Ти поїхала, добре вчишся. В тебе з'явилися друзі, які тебе лють і цінять. І ти їх маєш любити.
Свою першу сесію ти здала маєже на самі 5-ки. І головне так і далі тримати.
Але ти не досягла одного. Так хотіла схуднути і все зіпсувала. Були такі часи коли ти важила 67 кілограм, і була худенькою і гарненькою. Але...
Зараз ти пакуєш як свиня і набрала навіть більше чим була скинула. Тепер в тебе немає такого великого стимула як тоді. Але тепер треба робити це без стимула, і він не зникне. Цей лист прийде на твоє не офіційне повноліття. До того часу ти маєш бути як мінімум 64 кілограми. Інакшого я не потерплю. Візьмись за голову, щоб бути прекрасною, щоб тебе всі любили.
Наразі я дійшла до висновку, що не хочу мати стосунки з будь-ким. Не з дівчатами і не з хлопцми. Мене переслідує с, що мене ніхто не полюбить і залишусь самотньою, то на мою думку найкраще не мучити себе даремними надіями і жити без цього. Тим більше, що вірогідність того, що я в майбутньому буду мертвою рибою в ліжку дуже велика, а все через те, що ти иш з дитинства дуже збоченим способом, і щерез те твоя фасолінка і все придане нічого не буде відчувати при контакті з справжнім чоловіком.
Але я вирішила, і вже з кінця січня 2014 таким не займатися і зараз в мене поки добре виходить.
І доходжу до кінця, якщо ти до отримання цього листа все закінеш, то я хочу, щоб ти після того як прочитала почала все з початку, але я надіюсь, що ти просто продовжиш те, що почала тепер.
Бажаю удачі.



Письмо
из 2014-02-15 в 2014-07-21

Соседние письма

"Здравствуй, мой дорогой Вадим. Пишу тебе я. Да-..." Себе любимому!:)

"privet, moya horoshaya! spasibo tebe za pismo, ..." privet iz 2014 , goda olimpiady!!! ;-)

"Здравствуй, Дарья. Смотрю я тут значит Игру Пре..." Письмо из прошлого.

"Ребятушки передайте парнишки,что под ковриком к..." Должок

"Привет, няша. Наверное потом я прочитаю и пожал..." Письмо из прошлого

" Я пишу тебе из прошлого, сегодня ты т.е. я ез..." Здравствуй, Катенок!

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК