Dorinta ce doream so implinesc (scrisoare de la andrei gospodarenco peste 6 ani :)

Andrei astai scrisoarea ta 6 ani in urma atunci cind ai dorit sa cunosti japoneza , sper ca ti-ai implinit dorinta :) Astazi e data de 19 iulie 2014 astazi parintii sau dus la cimitir sa il vada pe tica ca el a murit un an sau doi in urma de data asta. Parintii sunt sanatosi si sper ca si peste 6 ani ei vor fi , stiu ca ei vreau sa ramin cu ei dar... dorinta lor e sa fiu eu fericit, dar aici nu pot, sper ca intelegi. As dori ca tu deja sa iti gasesti pe cineva ce iti va intelege durerea si va impartasi fericirea cu tine , ohhh ce n-ai zice eu sunt un natarau ce se gindeste numai la dragoste oricum daca ascund aceste sentimente. Scriu parca sunt in depresie... ha eu niciodata nu am iesit din ea:) Mie dor de m?ca Nina ce n-ai zice ea ma facut asa cum sunt eu acum de 16 ani , naiv dar intelegator ?i sa stii nu ie?i din drumul pe care ti l-ai facut ea ti-a dorit binele si nu ar vrea ca tu sa traiesti acolo unde nu iti place. A daca ai cu adevarat o iubita te rog saruto si nu doar ==)da eu voi fi nebun dupa femei tot timpul nu pot eu sa nu iubesc cit nu m-as stradui , daca nu ai iubita imi pare rau sa stii ca eu te inteleg complet, caci ma doare inima de singuratate ... ahh m-am abatut de la tem? , ANDREI IMPLINESTETI DORINTA TE ROG

jpg (115 kb)

Письмо
из 2014-07-20 в 2020-07-19

Соседние письма

"Мне не важно где ты живёшь, кто ты по статусу, ..." Хорошему человеку:)

"Привет, сегодня 19 июля,а если точнее уже 20 2:..." письмо из прошлого)

"Привет как дела ты вчера поругался ср своей дев..." Заголовок письма

"asdkals dasj dashdaidasda shdja hdka hsjpahf as..." kendistan

"Здраствуй, я только сегодня смогла открыть этот..." От незнакомки)

"Как по бы тебе не было - не унывай. Жизнь прекр..." Не унывай!

О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК