І знову привіт, дорогенька!

Не ра всі свої листи з минулого. Їх вже 5 мабуть є..
Цей лист буде дещо літній, ну або про літо, можливо про плани, можливо про якісь сподівання, можливо про щось інше. Але хочеться написати щось про літо.
Оскільки я точно знаю, що відправлю його на 25 червня, то можна сказати, що місяць літа уже майже за спиною.
Знаю, вчора був твій останні іспит. Чесно, результати мене менше всього зараз хвилюють (надіюсь, що все у тебе без перездач, лялечко), я горджуся тим, що ти закінчила уже І курс! Ти вже можеш вважати себе справжньою студенткою, а не жовторотим абітурієнтиком :)
Ну ось, попереду 2 місяці літа! Я хочу щоб ти ніколи не пов'язувала свій настрій, свої плани з іншими. Пам'ятай про минуле одиноке літо. Це не означає, що так буде завжди, просто це маячок про те, що не завжди ти будеш в компанії, не завжди будеш комусь потрібен. Ну так як зараз наприклад, але не про це йде мова.
Я хочу, щоб ти цього літа присвятила час саморозвитку. Тепере піду докладно по пунктах.
1. Хочу, щоб ти займалася спортом! Неважливо як, роби те, що хочеш! Відеопрограми вдома, велосипед, біг, волейбол, футбол і тому подібне. Роби просто це кожного дня і насолоджуйся цією втомою та болем у м'язах. А як цим насолоджуватися ти уже знаєш ;)
2. Хочу, щоб ти читала! Я впевнена, що в тебе у телефоні величезна бібліотека цікавої та чудової літератури. Я впевнена, що ти за це літо прочитаєш мінімум 20 книг! Не забувай про аналіз кожної з них, аналіз героїв, шукай щось для себе у кожній із них. Для тебе це безперервне джерело насолоди, знаю!
3. Хочу, щоб ти правильно харчувалася! Полюби каші, полюби фрукти, полюби овочі. А також забудь про хліб, солодке і все, що містить велику кількість цих страшних вуглеводів. Зіронько, сама чудово знаєш, які це приносить проблеми, незважаючи на те, що воно чудове все на смак :(
4. Хочу, щоб ти виробила свій ідеальний режим дня! Вставай раніше, лягай раніше. Адже ти про це так мрієш вже не перший рік! Я думаю, що якраз настав час це зробити. Переходь до реальних справ, золотко! Теорію ти і так чудово знаєш, тому цим навантажувати не хочу. Ти тільки уяви яскравий сонячний літній ранок, пробудження під щебет птахів, ранкова пробіжка... Здається, що навіть зранку вода смачніша!
5. Хочу, щоб ти забула про інтернет та ТВ. Ну якщо про ТВ немає змісту говорити, то я хочу сказати, що допустима норма це година на день. Цього достатньо, щоб проглянути всі цитати. І думаю, що для цього краще встановити конкретний час, допустимо виділити годинку в жаркий полудень.
6. Хочу, щоб ти записувала у щоденник кожен свій день. Знаю, ти інколи втомлена, інколи забуваєш. Але раджу все-таки робити це. Ти ж знаєш, як чудово все це перечитати. Спогади...цінна річ, я тобі скажу!

Ну ось, на даний момент більше в голову нічого особливого не лізе. Звичайно, влітку буде більше часу, можна навчитися щось випікати, попробувати створювати вірші, знайти нове захоплення, буде багато часу для божевільних речей...
Я правда хочу, щоб ти мислила позитивно, бачила щастя в елементарних речах, дрібницях навколо. І пам'ятай свою філософію - життя, це не вибір, це спосіб життя.
Ну якось так. Пізно вже, тому відправляю і застрибую в ліжко. Воно вже чекає мене... Разом із солодкими думками про Олежика :) Надіюсь, що за літо ти забудеш хто це такий.

Снимок вебкамеры: http://future-mail.org/uploads/2014050902103932a97.jpg



Письмо
из 2014-05-09 в 2014-06-25

Соседние письма

"ghkskljgofjg;dfjkgl;" Заголовок письма

"Здравствуй дорогой, Максим! Я есть ты - ты есть..." Привет из пршлого!

"Я не знаю, будешь ли ты заглядывать в свою элек..." Привет, Катюшка.

"проверка связи :3" Заголовок письма

"проверка связи :3" Заголовок письма

"Сегодня 8 мая 2014 года)я надеюсь что когда ты ..." Привет Гасанчик)

История писем одного отправителя

1. Письмо из 2013-10-23 в 2013-11-30. Знову депресія, ідіотко?
2. Письмо из 2014-02-24 в 2014-06-01. Знову лист з минулого..***
3. Письмо из 2014-05-09 в 2014-06-25. І знову привіт, дорогенька!
4. Письмо из 2014-05-28 в 2014-06-27. Знову лист із минулого...
5. Письмо из 2014-06-24 в 2014-09-01. Привіт, дорогенька!
6. Письмо из 2014-09-14 в 2014-11-30. Привіт, лялечко!
7. Письмо из 2014-11-08 в 2014-11-13. Просто так...
О чем вы мечтаете? Каким вы видите себя через год, два... десять лет?
Опишите свою жизнь сейчас. Напишите, к чему стремитесь, перечислите свои планы на будущее. Фантазируйте!



Вы можете заказать (помимо email) доставку почтой настоящего бумажного письма. Письмо придёт в аккуратном почтовом конверте через год, пять или десятки лет, когда Вы о нём уже забудете.

Сделайте приятный сюрприз сами себе или своим друзьям!
Наш сайт поможет переправить Вас одновременно и в прошлое, и в будущее через настоящее.

Загадайте свое желание, напишите его, отправьте в будущее и убедитесь через месяц (год или десятилетия), что желания исполняются!

Приложение Vkontakte
Наша группа
Наш бот ВК